To je to što me zanima!

Iz kluba potvrdili da Prosinečki ostaje u Zvezdi: On je dio nas...

Nitko uopće ne raspravlja o odlasku trenera. Robert Prosinečki je dio nas i tek će osvojiti trofeje s Crvenom zvezdom, rekao je glavni tajnik Zvezde Đorđe Stefanović
Vidi originalni članak

Iako se po medijima nagađalo da bi Robert Prosinečki mogao dobiti otkaz jer je podržao štrajk igrača, glavni tajnik Crvene zvezde Đorđe Stefanović to je demantirao na službenoj stranici kluba.

- Ova je sezona relativno uspješno završena. Osvojili smo Kup i selektirali odličnu ekipu. Robert Prosinečki jedan je od glavnih tvoraca ove ekipe. Ekipa je pokazala svoj potencijal, opravdala i potvrdila jasnu viziju Zvezde i našeg trenera - rekao je Stevanović i dodao:

- Spekulacije o Robijevu odlasku krajnje su neozbiljne i protivne interesima Crvene zvezde. Nitko uopće ne raspravlja o odlasku trenera. Prosinečki je dio nas i tek će osvojiti trofeje s Crvenom zvezdom.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Bingoplus 22.05.2012.

    Robi care pusti ljude da pricaju 100 ljudi 100 ćudi 100 žena 200 sisa ...samo napred

  • Rvat 22.05.2012.

    Robi samo naprijed.

  • bENNY_1 22.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare