To je to što me zanima!

Iz Londona u Pariz: Kante će Chelsea zamijeniti PSG-om

N'Golo Kante bi se nakon tri godine mogao vratiti u francusku ligu. Ovaj je sjajni veznjak velika želja Thomasa Tuchela, novog trener francuskog prvaka. Transfer bi se mogao realizirati nakon kraja SP-a
Vidi originalni članak

I dok svi čekaju odluku Antoinea Griezmanna, ostaje li u Atleticu, ili odlazi u Barcelonu, jedan je drugi francuski reprezentativac na korak od velike odluke. PSG i Chelsea pregovaraju oko Kantea i lako je moguće da se sjajni N'Golo nakon tri godine vrati u Ligue 1.

N'Golo Kante je velika želja novog trenera PSG-a Thomasa Tuchela. Navodno bi i sam igrač bio presretan da London ovog ljeta zamijeni Parizom. Kante je u prvoj francuskoj ligi igrao za Caen iz kojega je 2015. godine otišao u Leicester. S "lisicama" je bio senzacionalni prvak Engleske, a u ljeto 2016. godine je prešao u Chelsea.

I s Chelseajem je 2017. godine osvojio naslov engleskog prvaka. Važna je karika londonske momčadi u veznom redu, ali on želi nove izazove.

N'Golo Kante prema Transfermarktu vrijedi 60 milijuna eura. To je svota koju šeici iz PSG-a bez problema mogu platiti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 123gogo 12.06.2018.

    Kante-Verratti, lijep bi to duo bio, psgu treba veznjak. Il Kante il Alcantara. 60 milja za veznjaka poput Kantea je uvreda za njega kakav nogomet igra (Pogba je dosao za 100+ u utd)

  • peso 11.06.2018.

    nek dođe u Dinamo bio bi prvak Hrvatske

  • PepCityRevolution. 11.06.2018.

    Ponovno mokri snove Bevanda, ooo kakvu žeš ti tužbu popiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare