To je to što me zanima!

Iz lošeg u gore: Čilić 'legao' od Ramosa, ništa od Federera...

I kad čovjek pomisli da ne može lošije od onog što je Čilić prezentirao, primjerice, protiv Korejca Chunga u Tokiju s naglaskom na treći set, skoro pa nas uspije, nažalost, demantirati
Vidi originalni članak

Posljednjih godina to bi bila rutina, ili bi vjerojatno bila, za Marina Čilića. Španjolac Albert Ramos (ATP 46), istina, dobio je Međugorca dvaput u šest susreta, no jednom još prije osam godina kada ovaj nije bio na vrhuncu i jednom na zemlji gdje Ramos igra daleko najbolji tenis.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, ove sezone za Čilića apsolutno ništa nije rutina, pa tako ni meč protiv zemljaša u inače brzom Šangaju, gdje je prije dvije godine bio polufinalist, čak ni Ramosa koji je ove sezone imao tek nekoliko dobrih tjedana i to još u sedmom mjesecu pa se spustio i na challenger-razinu. I takav je opet bio predobar za našeg predstavnika koji, a to će možda i najbolje oslikati njegovu izvedbu, u cijelom meču nije došao do break-lopte. Štoviše, ni do izjednačenja osvojivši tek 12 poena na returnu. 

I kad čovjek pomisli da ne može lošije od onog što je Čilić prezentirao, primjerice, protiv Korejca Chunga u Tokiju s naglaskom na treći set, skoro pa nas uspije, nažalost, demantirati. Šteta je tek zbog drugog kola u kojemu je čekao Roger Federer, no ne prevelika jer u ovakvom stanju to bi bila Švicarčeva egzekucija. Ostala su još tri turnirska tjedna, pa samo najveći optimisti, ako i oni, još vjeruju da će Čilić uspjeti produžiti niz u kojemu svake sezone osvoji barem jedan turnir i traje od 2008...

ATP Šangaj, prvo kolo:

Albert Ramos (Španjolska) - Marin Čilić (Hrvatska) 6-4, 6-4

Idi na 24sata

Komentari 40

  • nijetebriga 11.10.2019.

    ☺ Aj nemojte zezat, pa covjek napada prvo mjesto kako je sam rekao.. Ozbiljno, on je svoje zavrsio.. Bolje da se vec sad oprosti nego li jos nize padne.. A Borna, e taj nek se samo ne ugleda na Cilica, nego ozbiljnije pristupi tennisu- trenira i radi..

  • Pero Cigla 07.10.2019.

    Ima 2 izbora. Penzija ili rastava. Ne može se igrati tenis kad imaš ženu koju treba povesti na ljetovanje na Maldive i kupiti joj novu torbicu od 120 tisuća kuna.

  • Vooky11 07.10.2019.

    Ehhh moj Mrnja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare