To je to što me zanima!

Iz Manchester Uniteda došao u Dinamo: Čileanac na posudbi

Dok su Hajduk i Rijeka svoja posljednja dva pojačanja pronašli u Mariboru, Dinamo je u napad doveo Angela Henriqueza (20), igrača iz redova Manchester Uniteda...
Vidi originalni članak

Angelo Jose Henriquez Iturra došao je na posudbu iz Manchester Uniteda u Dinamo, a hrvatski prvak ima opciju otkupa ugovora ako Čileanac pokaže što zna na terenu. 

- Pred klubom su uskoro bitne utakmice u Europi, želim pomoći kako bismo ušli u skupinu Europske lige, a onda i tamo napravili dobar rezultat - rekao je za službenu stranicu Dinama 20-godišnji napadač. 

Prošle je sezone također bio na posudbi, ali u Zaragozi i u 25 nastupa zabio šest golova, a s Wiganom je osvojio FA kup. Profesionalnu karijeru započeo je u Universidad de Chileu, gdje je s 11 golova u 17 nastupa u sezoni 2011./12. privukao pozornost bogatih europskih klubova. 

Reagirao je United, koji ga je doveo za pet milijuna eura, no nije još uvijek odigrao nijednu službenu utakmicu za prvu momčad. 

Za reprezentaciju Čilea zabio je dva gola - u debiju protiv Srbije (poraz 1-3 prije dvije godine) i u pobjedi protiv Iraka (6-0, prošle godine).  

Idi na 24sata

Komentari 186

  • T0MISLAV 14.08.2014.

    Došao da, ali igrao ne bude jer igra ona koji se treba prodati, a Maminjo nema ovog u vlasništvu....tako da došao da treninge odrađuje ...

  • FC Sheffield Thursday 14.08.2014.

    iz Wc-a Manchestera?doso je on iz drugoligasa Real Zaragoza gdje je u 20 zadnji tekmi zabio cak:1 GOL!bravo Maminjo,opet si obradovao NAPACENI GLADNI narod

  • zokinjo 13.08.2014.

    Kek bi s ovim Dinamom igrao LP, jedino to ne vide braća, pametnome dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare