To je to što me zanima!

Izašla himna Eura: Uz Guettu na njoj radilo čak milijun ljudi!

Svi ljubitelji glazbe i nogometa još uvijek pamte Shakirinu "Waka waka" ili pjesmu "Wawing flag" sastava K'naan. Vrijeme je za novu himnu Eura koju ovaj put potpisuje David Guetta
Vidi originalni članak

Do Europskog prvenstva u Francuskoj ostalo je malo manje od mjesec dana, a danas smo napokon dočekali i službenu pjesmu - tj. samo dio nje! Autor pjesme "This one is for you" je francuski DJ David Guetta, snimio ju je u suradnji sa švedskom pjevačicom Zarom Larsson, a cijelu verziju objavit će u petak.

Osim Davida Guette i Zare Larsson na pjesmi je radilo čak milijun ljudi! Naime, poznati DJ je preko aplikacije tražio pomoć obožavatelja kod snimanja vokala, a njih milijun se odazvalo. Pjesmu je komentirao i njen autor:

- Htio sam napraviti nešto za navijače, staviti njih u centar pažnje ovog prvenstva. Tražio sam milijun ljubitelja glazbe i nogometa i ne mogu vjerovati da se ovoliko njih odazvalo. Presretan sam - ushićeno je komentirao Guetta.

Pjesma se svidjela i direktoru marketinga Uefe Guyu Laurent Epsteinu.

- Znamo da postoji posebna veza između glazbe i nogometa jer oboje mogu izazvati snažne reakcije kod ljudi. David je jedan od najuspješnijih producenata i ova suradnja između njega i navijača je nešto potpuno novo. Ovo je pjesma od navijača za navijače - zadovoljno je komentirao Epstein.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • badr hari 12.05.2016.

    Sramota, sranje od pjesme

  • 11.05.2016.

    meni ova pjesma žešće sr*nje, najgora od posljednjih nekoliko SP-a/EP-a

  • Dennyy 11.05.2016.

    prevara od DJ-a, ali danas je važno ime iliti brand, a upravo to je Guetta u svijetu glazbe.. to što lik ne zna računalo upaliti, a kamoli producirati pjesmu je druga stvar, droga ga pojela.. u zadnje 3 godine na svakom nastupu je toliko nadrogiran da bleji u prazno i totalno izgubljen u vremenu i prostoru.. meni kao velikom ljubitelju elektronske glazbe je on sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare