To je to što me zanima!

Izazov za Cristiana Ronalda: Jedino nije zabio u 47. minuti...

Ako igrač Reala Cristiano Ronaldo do kraja karijere zabije i u 47. minuti postat će prvi igrač u povijesti nogometa kojem je uspjelo zabiti u svim minutama utakmice
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo iz dana u dan obara nesvakidašnje rekorde. U 206 nastupa za Real Madrid zabio je 210 golova, a zanimljivo je kako je jedina momčad protiv koje je Portugalac igrao u dresu 'kraljevskog kluba', a nije zabio, zagrebački Dinamo.

Uz to iskopan je još jedan nevjerojatan podatak koji se tiče Cristiana Ronalda. Naime, u dosadašnjoj karijeri Portugalac je zabijao u svim minutama od 1. do 90., osim u 47

Ako Ronaldo do kraja karijere zabije i u 47. minuti postat će prvi igrač u povijesti nogometa kojem je uspjelo zabiti u svim minutama utakmice.

Ancelotti: Moram razmisliti što sad; CR: Nećemo dramatizirati

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Iluminated 30.09.2013.

    A jbg...ovaj obara rekorde u visini plate, simulacijama, zabio u svakoj minuti, najvise udaraca na gol i slicne dok Messi obara rekorde u golovima u LP, Primeri, golovima u kalendarskoj godini, Classicima, Zlatnim kopackama, Zlatnim Loptama isl. Jedino i moze oborit takve nekakve rekorde :)

  • purger28kiki 29.09.2013.

    a kaj ako zabije u 45.+2 min ;)

  • teletabis89 29.09.2013.

    hah a zabit ce ga kad tad

Komentiraj...
Vidi sve komentare