To je to što me zanima!

Izbacio Dinamo iz Lige prvaka, sad je došao u Rijeku: Hrvatska liga za mene je nova razina!

Rekli su mi lijepe stvari o Rijeci, gledao sam momčad i u Konferencijskoj ligi. To je dodatno pridonijelo mojoj odluci, kaže 26-godišnji Gvinejac
Vidi originalni članak

Rijeka ga je napokon dočekala! Momo Yansane (26) riješio je vizu i u ponedjeljak zaključio transfer na Kvarner. Napadač iz Gvineje dolazi iz moldavskog prvaka Šerifa, a s Rijekom je potpisao ugovor na dvije godine.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Slaven Belupo - Rijeka (0-1)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Za klub iz Tiraspola odigrao je ukupno 41 utakmicu, zabio 16 golova i šest puta asistirao. Od toga je čak 19 puta participirao u europskim natjecanjima.

NAJVEĆI HRVATSKI DERBI FOTO Hajduk prodaje ulaznice za derbi s Dinamom na Poljudu. Najjeftinija košta čak 15 eura TOMISLAV IVKOVIĆ 'Strukana je HNS kaznio jer nije prihvatio sugestiju VAR-a, hoće li i sad Jovića zbog iste stvari?'

- Rekli su mi lijepe stvari o Rijeci, gledao sam momčad i u Konferencijskoj ligi. To je dodatno pridonijelo mojoj odluci, hrvatska liga je jako dobra liga i to je nova razina za mene i prilika da pokažem svoj talent.

Ujedno, zabio je u sezoni 2021./2022. protiv Šahtara u pobjedi 2-0 u skupinama Lige prvaka u kojoj je moldavski prvoligaš ujedno igrao i protiv Real Madrida i Intera, te u kvalifikacijama izbacio Crvenu zvezdu i Dinamo. Zabio je srpskom prvaku, a asistirao protiv hrvatskog u pobjedi 3-0 u Tiraspolu. Na Maksimiru je bilo 0-0 pa se Šerif uvjerljivom pobjedom iz prve utakmice te sezone plasirao u Ligu prvaka. 

Ove sezone u europskim kvalifikacijama zabio je dva gola protiv BATE Borisova (5-1) u kvalifikacijama za Europsku ligu. Yansane je s Rijekom dogovorio dvogodišnju suradnju te bi se trebao priključiti momčadi idućeg tjedna. U karijeri je igrao još za bjeloruski Isloč, gdje je u 57 utakmica zabio 23 gola i 11 puta asistirao, dok je u ruskom Nižnji Novgorodu zabio šest golova i dvaput asistirao u 37 utakmica. 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Ivan Subasic 26.09.2023.

    dinamo 🤣🤣🤣

  • Ri-Fiume‐Hr 25.09.2023.

    bog baluna....hahahahahhaah

  • gadno jebem 25.09.2023.

    kad na pokvareni auto staviš dobre gume, i dalje je krntija?

Komentiraj...
Vidi sve komentare