To je to što me zanima!

Izbacio United i zadivio slaveći gol u zagrljaju - skupljača lopti

Ne pobjeđuje se United ako ste Bristol City osim ako svaki igrač odrađuje posao za čovjeka i pol. Ti će igrači biti zauvijek povezani ovim scenama, rekao je trener čuda iz Bristola nakon izbacivanja Manchester Uniteda
Vidi originalni članak

Kad je izvjesni napadač Korey Smith u posljednjem napadu na utakmici zabio gol za rušenje Manchester Uniteda, cijeli stadion Ashton Gate je eruptirao od sreće.

Drugoligaš Bristol City priredio je pravo iznenađenje izbacivši momčad Joséa Mourinha u četvrtfinalu engleskog liga-kupa (2-1). Čim je sudac označio kraj, gledatelji su utrčali na teren proslaviti sa svojim ljubimcima.

A trener Lee Johnson slavio je gol uletivši u zagrljaj prvoj osobi na koju je naletio. Bio je to - skupljač lopti Jayden Neale.

- Nisam znao što učiniti. Htio sam utrčati na teren, ali sam shvatio da to ne smijem. Bilo je sjajno vidjeti skupljača lopti uz teren, trebao sam proslaviti s nekim - kazao je Johnson nakon utakmice i dodao:

- Pobijediti Manchester United kod kuće je povijesan podvig. Taj gol Koreyja Smitha na kraju živjet će u uspomenama mnogim generacijama. Ne pobjeđuje se United ako ste Bristol City osim ako svaki igrač odrađuje posao za čovjeka i pol. Ti će igrači biti zauvijek povezani ovim scenama.

Na putu do polufinala Bristol je izbacio čak četiri premijerligaške momčadi, Watford, Stoke, Crystal Palace i sad United. Do finalnog meča na čuvenom Wembleyju ostalo mu je još "samo" biti bolji u dvije utakmice od Manchester Cityja. Uz ovakve igre - tko kaže da nema šanse?

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 123gogo 21.12.2017.

    Prekrasno, zato volimo ovaj sport. Ipak nije sve u lovi.

  • markomatić_2 21.12.2017.

    Danas je svaka glupost vijest

  • Redovan 21.12.2017.

    Leze im premijerligasi... Ak izbace City idem pjesice na finale liga kupa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare