To je to što me zanima!

Izboden do smrti: Preminuo je brončani s Olimpijskih igara...

Ten je izboden nožem u bedro, nakon što su mu dvojica muškaraca pokušala opljačkati automobil u glavnom kazahstanskom gradu Almati. Preminuo je od posljedica
Vidi originalni članak

Kazahstanski klizač Denis Ten, brončani s Olimpijskih igara u Sočiju, preminuo je u četvrtak u 25. godini života nakon napada nožem, objavili su iz Kazahstanskog olimpijskog odbora. 

Ten je izboden nožem u bedro, nakon što su mu dvojica muškaraca pokušala opljačkati automobil u glavnom kazahstanskom gradu Almati, javlja novinska agencija Kazinform.

- Denis Ten je bio odličan atletičar i veliki ambasador svog sporta - rekao je Thomas Bach iz Međunarodnog olimpijskog odbora.

- Tople osobnosti i šarma. Velika je tragedija izgubiti ga tako mladog - dodao je Bach.

Ten je izgubio nekoliko litara krvi u napadu, te je podlegao ozljedama u bolnici.

- Bio je odličan klizač, i legenda našeg sporta, naš ponos - rekao je Aristanbek Muhamediuli, kazahstanski ministar kulture i sporta za Kazinform.

- Preminuo je bez obzira na vrhunske liječnike koji su se borili za njegov život. Ovo je užasna i nepravedna tragedija - naglasio je ministar.

Uz olimpijsku brončanu medalju, na svjetskim je prvenstvima Ten bio srebrni 2013., te brončani 2015. godine. 

Ove godine na svojim trećim zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu u Južnoj Koreji završio je na 27. mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • crni2012 20.07.2018.

    Svima dozivotna kazna pa nakon 10godina pomilovanje inekcija za spavanje ajde bjezi vise samo kradu ubijaju. Isto kao i nase ako se nade npr kao mamic pljackao a na vlasti kazna velika zatvor 40g , sanader po meni odmah cuza do kraja a ne da on hoda po ulicama kao slobodan covjek i jos ide u rusiju na tekme.

  • marijan50 19.07.2018.

    Sve me to neodoljivo podsjeća na Bosnu, Kosovo, Srbiju, Hercegovinu i ostali primitivni treći svijet. Uzalud ih Europa i zapadni svijet pokušava kultivirati.

  • Spirala 19.07.2018.

    R.I.P. Astori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare