To je to što me zanima!

Izbornik Argentine i Livaja su bivši suigrači: Evo kako ga je opisivao prije deset godina

Dolazak Livaje u tom je kontekstu sjajan posao i uvjeren sam da će nam taj igrač vrlo brzo pokazati koliko vrijedi. Livaja je pun snage, baš je moćan igrač, govorio je Scaloni 2013. godine
Vidi originalni članak

Izbornik argentinske reprezentacije Lionel Scaloni (44), nekadašnji desni bek ili veznjak prije deset godina još je bio igrački aktivan, a umirovio se u Atalanti. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tada je svlačionicu s njime dijeli današnji hrvatski reprezentativac Marko Livaja (29), a nakon što je debitirao za Atalantu u remiju s Catanijom (0-0), Scaloni je govorio upravo o njemu. 

- Znam da klub teži pomlađivanju i stvaranju kvalitetne momčadi za budućnost. Dolazak Livaje u tom je kontekstu sjajan posao i uvjeren sam da će nam taj igrač vrlo brzo pokazati koliko vrijedi. Livaja je pun snage, baš je moćan igrač i svi smo uvjereni da će nam mnogo pomoći - rekao je svojevremeno za Livaju. 

U utorak će se bivši suigrači ponovno susresti, ali u različitim ulogama. Hrvatska je pobjedom nad Brazilom izborila polufinale gdje će se u utorak s početkom u 20 sati susresti s Argentinom. 

POGLEDAJTE VIDEO: JURANOVIĆ O VEZNOM REDU HRVATSKE

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kliperson 12.12.2022.

    Livaja je pokazao kakav je karakter i igrač prilikom izvođenja penala protiv Japana. On je zapravo mentalno nestabilni Jasmin Agić sa egom Messija/Ronalda. Nek i dalje igra turnire 4 kafića, to je njegov domet.

  • Antitovar **_913 11.12.2022.

    Laksi trening za Argentinu...ako bu igral levaja...

  • Antitovar **_913 11.12.2022.

    Samo da ne stavi opet levaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare