To je to što me zanima!

Izbornik Argentine pijan napao policiju?! Idiote, moram pješice

Priču su objavile novine La Capital koje pišu da je Sampaoli bio pijan. Neki čitatelji javili su se u redakciji zgroženi što će ih čovjek koji misli da može vrijeđati policajce jer je milijunaš, zastupati na SP-u
Vidi originalni članak

Jorge Sampaoli (57), izbornik argentinske nogometne reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u skupini s Hrvatskom, urlao je i vrijeđao policajce koji su zaustavili automobili u kojem je bio zajedno sa sedmero ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO

Sampaoli je bio na kćerinom vjenčanju u rodnom gradu Casildi u Argentini, nije vozio, ali morao je izaći jer je previše ljudi bilo u Ford Focusu. 

To je argentinskog izbornika posebno naljutilo.

- Idiote, sad moram pješačiti dva bloka! Koliko ti zarađuješ, 100 pesosa mjesečno?! - rekao je Sampaoli policajcu.

Prije toga vozačica iz Ford Focusa puhala je alkotest, nije bila pijana pa je Ford mogao dalje, ali bez Sampaolija i još nekoliko ljudi. U jednom trenutku argentinski izbornik povišenim je tonom raspravljao s nekim, dok ga je drugi pokušavao smiriti.

Priču su objavile lokalne novine La Capital koje pišu da je Sampaoli bio pijan. Neki čitatelji javili su se u redakciji zgroženi što će ih čovjek koji misli da može vrijeđati policajce jer je milijunaš, zastupati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • juniorx 26.12.2017.

    Bit će da je opet imao posjed ali je izgubio još jednu utakmicu (njegova legendarna izjava) pa se izbio 😂😂😂

  • _dirk_nowitzki 26.12.2017.

    Jadan Messi s kime ima posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare