To je to što me zanima!

Izbornik Bilić: Cvitaniću ništa nisam mogao obećati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nisam mu mogao reći kada ću ga zvati. Imamo mi puno dobrih igrača, ali on je sigurno jedan od onih koji mogu pomoći, rekao je izbornik Bilić
Vidi originalni članak

Nakon što ga je u petak navečer gledao u susretu s Arsenalom, Slaven Bilić se u subotu u Amsterdamu i susreo s Darijom Cvitanićem. Argentinac hrvatskog porijekla, koji želi igrati za Bilićevu momčad, zadovoljio je izbornika.
- Dobar je igrač, to nije upitno. Pokazao je da zna - rekao je Bilić te Cvitaniću poručio da će ga i dalje pratiti.
- Nisam mu ništa mogao obećati, da ću ga zvati tad i tad. Jer, lijepo je kad jedan takav igrač želi igrati za Hrvatsku, ali isto tako mi smo reprezentacija koja je nešto dosad postigla i u kojoj već ima jako dobrih igrača. U svakom slučaju on je sad među onima koje ćemo pratiti, definitivno je igrač koji može pomoći.
Teško je reći kad će Cvitanić debitirati za Hrvatsku, no očekuje se da bi poziv mogao dobiti za prijateljski susret u studenome (ne zna se još suparnik), nakon prve četiri kvalifikacijske utakmice.
- Prvo treba riješiti papirologiju, a to bi moglo trajati još otprilike mjesec dana - rekao je Bilić.
Inače, Cvitanić još nikad nije bio u Hrvatskoj, a vrlo je izvjesno da će domovinu svojih predaka posjetiti za mjesec dana i u Maksimiru gledati susret s Engleskom. Poslije toga mogao bi se opet sastati s Bilić i možda upoznati s reprezentativcima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nogometas05 09.08.2008.

    Bilicu ne budi konj!!!!Nemas ovakvog igraca osim Eduarda i zato ne mudruj previse-ako si rekao da ce igrat najbolji onda ne znam sta mudrujes vise-boljeg od njega i Dudu-a nemamo!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare