To je to što me zanima!

Izbornik Bilić naredio prvi put da se hotel isprazni

Prvi put otkad je izbornik, Slaven Bilić je naredio da se isprazni hotel jer očito gužva koja vlada u Sheratonu smeta i njemu i reprezentativcima
Vidi originalni članak

I dok se u hotelu Esplanade, u kojemu su smješteni engleski nogometaši nije smjelo ni približiti, 500-injak metara dalje u Sheratonu gdje su došli hrvatski reprezentativci vladala je velika vreva.
Hrvatski navijači, engelski navijači, prijatelji i obitelji igrača, menadžeri... Svi su oni čekali da Bilić i momčad dođu na ručak, stigao je i Eduardo da Silva. Odmah su ga 'napali' brojni navijači, a zatim su se s njim slikala i trojica Engleza koji su rekli:
- Dobro je da on ne igra, možda je to naša šansa.
No kad su u hotel došli hrvatski reprentativci, probudilo se osiguranje i počelo 'čistiti' teren. Nitko osim gostiju hotela nije smio biti u predvorju, ući u hotel.
Prvi put otkad je izbornik, Bilić je naredio da se isprazni hotel, očito, ta gužva koja vlada u Sheratonu smeta i njemu i momčadi. Čak bivši košarkaški reprezentativac Matej Mamić nije mogao u hotel sve dok po njega na ulaz nije došao Šimunić.
Naši nogometaši u Sheratonu će ručati, odmoriti se, obaviti zadnji sastanak prije utakmice te zatim krenuti na stadion.

GLAVNI SUDAC LUBOŠ MICHEL RUČAO U BOBANU
Glavni sudac večerašnje utakimice između Hrvatske i Engleske Slovak Luboš Michel ručao je na dan utakmice u poznatoj spagetheriji Boban u samom središtu Zagreba. Domaćim mu je bio naš sudac Vlado Svilokos. No Luboš nije bio raspoložen za nikakve izjave, već je samo poručao i otišao.

ENGLEZIMA NA MENIJU UGLAVNOM PIVO
Priča je slična i kao prije dvije godine kada su Englezi gostovali u Zagrebu. Na Trgu bana Josipa Jelačića razvili su veliku zastavu na koju su se navijači potpisivali. Od jutra su okupirali kafiće u središtu Zagreba, a od popodneva im se počelo pridruživati sve više hrvatskih navijača. Na “meniju” je uglavnom bilo pivo, pogotovo kod engleskih navijača, a ubrzo su krenuli i u “rat” glasnicama...

ZASTAVA KAO USPOMENA
Velika engleska zastava bila je atrakcija na Trgu bana Jelačića, ali i “crvena krpa” za neke”. Mnogi su na nju skakli s obje noge, a oni najmlađi bez problema su ju prehodali.

ŠLJIVA NA OKU
Izvješća govore da je bilo “manjih napada” na engleske navijače. Jedan Englez sa šljivom na oku i natečenom usnicom jedan je od njh, ali o tome nije želio pričati.

POBJEDA HRVATA
U Županji su jučer prijateljsku utakmicu odigrale reprezentacije engleskih i hrvatskih navijači. Hrvati su bili bolji i uvjerljivo su pobijedili. Bilo je 5-1

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tina5 10.09.2008.

    dajte ih razbijte, da budemo ponosni!!!!!!! hrvatska! hrvatska! =) pozzzzzz...

  • torcida_4ever 10.09.2008.

    bilicu,pametan potez!! ajmo pobjedit engleze 3 put za redom!! SAMO JE JEDNO U MOM ZIVOTU VRIJEDNO DA PUSTIM SUZU S OKO JAR TEBE VOLIM JA,ZIVOT MI DALA BAS KAO DA JE ZNALA DA NIKAD NECE NESTAT SA MOJIH USANA HRVATSKAAAAAAAAAA

  • kristizg 10.09.2008.

    vec je samo porucao...kakva je to rijec porucao???sve u svemu naprijed nasi!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare