To je to što me zanima!

Izbornik Bilić zabrinut, ozlijeđeno pola momčadi

Tjedan dana prije okupljanja reprezentativaca za kvalifikacijsku utakmicu protiv Izraela izbornik Slaven Bilić ima tek jednog zdravog napadača
Vidi originalni članak

Prvo se ozlijedio Niko Kovač, Slaven Bilić morat će protiv Izraela bez kapetana. Zatim je i Mladen Petrić javio da ga boli noga, da će propustiti možda i dva susreta Bundeslige. Onda je iz Londona stigla vijest o lakšoj Eduardovoj ozljedi. Ili ipak ne toliko lakšoj, jer neće Dudu igrati vjerojatno ni u utorak u Ligi prvaka. Iz igre je u subotu šepajući izišao Vedran Ćorluka, Boško Balaban sigurno neće igrati ni protiv Hajduka u nedjelju.
- Da, nije baš krenulo dobro, moram priznati - duboko je udahnuo Slaven Bilić, ali onda ipak prihvatio realnost.
- Ali, to je tako, zapravo i uobičajeno, uvijek prije utakmica imamo mnogo problema - dodao je izbornik, rekavši da se čuo s Vedranom Ćorlukom.
- On će biti OK, kako sad stvari stoje. Nadam se i Dudu, još nije alarmantno.
Ipak, trenutačno od četvorice napadača Bilić ima samo jednog zdravog - Ivicu Olića. Balaban će teško biti spreman, Petrić i Eduardo Izrael će možda dočekati s dva tjedna bez utakmica.
Uz sve to, Luku Modrića kronično muči koljeno.
- A neki od tih igrača još do okupljanja u nedjelju imaju utakmicu ili čak dvije. Nadam se da će na ovome ostati, da nećemo imati daljnjih problema - pokucao je Bilić o stol.
Inače, u dosadašnjih 12 utakmica pod Bilićevim kormilom reprezentacija je svaki put igrala u drugome sastavu. I - dobro joj ide. Zato, možda ove ozljede mogu biti i dobar znak.

IGOR BUDAN OZLIJEDIO BUTNI MIŠIĆ KAO I N. KOVAČ
Ozlijeđen je već mjesec dana, kao i kapetanu puknuo mu je butni mišić i njegov će oporavak trajati još mjesec dana. Bilić mu se nada u Skopju 17. 11.

BOŠKO BALABAN OZLIJEDIO ZADNJU LOŽU
Ozlijedio je zadnju ložu, izišao s terena u susretu s Rijekom. Preskočit će Ajax i Hajduk, ostaje mu još samo tjedan dana da se potpuno oporavi za Izrael.

PETRIĆ IMA PROBLEMA S PREPONAMA
Boli ga u preponi, Borussijin napadač već je preskočio utakmicu s Karlsruheom, možda će i sljedeću s Bochumom. Ipak, vjerojatno će biti dobro.

EDUARDO PRESKAČE I UTAKMICU LIGE PRVAKA
Alarmantne informacije iz Londona još nisu stigle, ali činjenica da preskače i utakmicu Lige prvaka - ne zvuči baš dobro. S preponama se nikad ne zna.

DOBRA VIJEST, ĆORLUKA ĆE IGRATI VEĆ U SLJEDEĆEM KOLU
Izgledalo je ozbiljnije kad je nakon što mu se ukazivala pomoć rekao da ne može nastaviti. No dijagnoza je dobra, Ćorluka će igrati već u sljedećem kolu.

ŠIMUNIĆ BI TREBAO DOĆI SPREMAN U NEDJELJU
Ni on nije igrao za Herthu u subotu, no za Šimunića nema brige, već na okupljanje u nedjelju trebao bi doći potpuno spreman i igrat će protiv Izraela.

NIKO KRANJČAR KAO PROSINEČKI
U Portsmouthovoj golijadi, 7-4 protiv Readinga, Niko Kranjčar zabio je gol glavom i izborio penal. U londonskom listu Times dobio je ocjenu sedam, kao i suigrač Diop, osmicu je zaslužio samo trostruki strijelac Benjani. Navijači, pak, tepaju Niki da sve više svojim igrama podsjeća na njihova bivšeg ljubimca Roberta Prosinečkog.







Idi na 24sata

Komentari 2

  • Xenci 07.10.2007.

    Ajmo dečki, trebamo dobit taj Izrael...

  • lippi 01.10.2007.

    Ma, razbit ćemo ih ko god igrao

Komentiraj...
Vidi sve komentare