To je to što me zanima!

Izbornik: Drago mi je ako sam donio sreću hrvatskom narodu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ja ne volim nešto previše biti na televiziji, to mi je opterećenje. Volio bih raditi svoj posao, a ovdje bi igrači trebali biti istaknuti, rekao je izbornik Kauboja Željko Babić
Vidi originalni članak

Nisam ovo očekivao. Pripremali smo se svaki dan, za svaku utakmicu. Još sam pod dojmom, rekao je izbornik brončanih rukometaša Željko Babić nakon dočeka u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači došli čestitati Kaubojima na osvojenoj bronci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Avion s Kaubojima sletio je na Pleso u 12.30 sati.

- Mislim da sam sretan ako sam svojim djelovanjem pomogao rukometu i donio barem malo sreće hrvatskom narodu. Ja ne volim nešto previše biti na televiziji, to mi je opterećenje. Volio bih raditi svoj posao, a ovdje bi igrači trebali biti istaknuti. Oni su meni pomogli da budem bolji trener i bolji čovjek - rekao je Babić za HRT.

Hrvatsku sad čeka borba za Olimpijske igre. Kauboji su u skupini s Danskom, Norveškom i Bahreinom.

- Ne mogu obećati Rio de Janeiro. Grupa je teška i pitanje je kakvi će nam igrači biti u četvrtom mjesecu - rekao je izbornik.

Euforija je velika, ali ostaje onaj žal...

Noć je bila malo naporna, ali jako smo sretni zbog medalje. Nismo znali gdje ćemo i kako završiti. Imali smo toliko problema, a evo uzeli smo medalju, rekao je Marko Kopljar za HRT.

Jedan od hrvatskih junaka, golman Ivan Stevanović , ima samo riječi hvale za suigrače i mlade igrače koji su se priključili reprezentaciji.

- Napravili smo veliku stvar već protiv Poljske. Slava? Nije mi teško naviknuti se na to, imam ja već godina. Svi smo super, prava smo ekipa. Zaslužili smo ovu broncu. Prije par dana nismo očekivali doček, ali eto, sve je krenulo nakon Poljske - rekao je naš golman.

Jedan od otkrića prvenstva je naš pivot Marino Marić.

- Euforija je velika, ostaje malo žal zbog one utakmice protiv Španjolske. Ovo je velika stvar, uspjeli smo izgurati do kraja. Svašta se dogodilo, velik je to uspjeh. No kad dođete u polufinale, mislite da možete do kraja. Moramo izvući pouke iz toga. Ostali smo pozitivni i dobili smo zadnju utakmicu - rekao je Marić .

Idi na 24sata

Komentari 44

  • muldihaldi 17.02.2016.

    daj se više odlući jesi ti ili Gospa

  • guigou 02.02.2016.

    Cijeli tim, a ne ti. Ne volim takvu retoriku...

  • strmi007 01.02.2016.

    drago je i nama

Komentiraj...
Vidi sve komentare