To je to što me zanima!

Izbornik Izraela: Hrvatska je prepuna iskustva i talenta

Hrvatska ima iskustva i kvalitete u igračima koji igraju u vrhunskim klubovima. Mnogo je talenta, ali možemo im otežati posao, rekao je Fernandez
Vidi originalni članak

Izbornik izraelske nogometne reprezentacije Louis Fernandez umjereno je optimističan uoči dvoboja protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Euro 2012. godine. Utakmica protiv Hrvatske je jedna od najvažnijih u kvalifikacijama, a sasvim sigurno najvažnija u dosadašnjem dijelu natjecanja - poručio je Fernandez čiji su izabranici u prva dva kola skupine F svladali Maltu (3-1) i igrali neodlučeno protiv Gruzije (0-0).


- Hrvatska ima puno iskustva i kvalitete u igračima koji igraju u vrhunskim klubovima. Mnogo je talenta u hrvatskom sastavu, ali možemo naći taktičko rješenje i učiniti Hrvatima posao težim, posebno na svome terenu - dodao je Fernandez.


Poznato je da će Izrael igrati bez svoje prve zvijezde, Chelseajeva veznjaka Yossija Benayouna. Umjesto njega bi u prvi sastav trebao uskočiti igrač Hapoela iz Tel Aviva Gili Vermouth.


- Ne osjećam pritisak zbog uskakanja u Benayounove kopačke. Imamo momčad u kojoj svatko mora igrati vrlo dobro da bismo pobijedili Hrvatsku. Yossi je veliki gubitak i na terenu i izvan njega, ali moramo se nositi s time - istaknuo je Vermouth.


Utakmica Izrael - Hrvatska u 3. kolu skupine F igra se u subotu na Ramat-Gan stadionu u 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare