To je to što me zanima!

Izbornik je zadovoljan: Danny Welbeck napravio pravi potez

Roy Hodgson pozdravio je potez Dannyja Welbecka, koji je iz Manchester Uniteda prešao u redove Arsenala. U Londonu će, smatra izbornik, dobiti mnogo više minuta
Vidi originalni članak

Danny Welbeck prošao je sve omladinske kategorije Manchester Uniteda. Kao pravo dijete kluba došao je do prve momčadi, pa onda i do reprezentacije, no samo 15 nastupa u prvih 11 u prošloj premierligaškoj sezoni natjeralo ga je da potraži novu sredinu. 

To što je Radamel Falcao došao na posudbu, samo je ubrzalo odlazak Welbecka s Old Trafforda. 

- Sretan sam zbog Dannyja, Arsenal je potpisao dobrog igrača - rekao je Roy Hodgson, koji u reprezentaciji jako vjeruje 23-godišnjaku. 

- Ide u klub u kojem će dobiti veću minutažu i imati važniju ulogu nego u Unitedu. Igračima nije lako kad u klubu igraju sporednu ulogu, pa u reprezentaciji u ovakvim napetim uvjetima moraju nositi Englesku kroz 90 minuta. 

Izbornik ima problema u reprezentaciji jer u klubovima sve češće priliku dobivaju strani igrači. 

- Moj posao vezan je uz reprezentaciju i igrače koje izaberem. Neću sugerirati klubovima što da rade, ali kad bi naši igrači u klubovima skupljali iskustvo velikih utakmica, kao u Ligi prvaka, i meni bi u reprezentaciji bilo mnogo lakše. 

Novi ciklus na klupi Engleske započinje prijateljskom utakmicom u srijedu protiv Norveške. Engleski mediji prenose da se upravo Danny Welbeck ozlijedio (gležanj), pa ga neće biti u Hodgsonovom sastavu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • strmi007 02.09.2014.

    Ništa od njega kao ni od Engleza

  • legolas17 02.09.2014.

    Jako dobro pojačanje za Arsenal!Kada bude igrao u kontuitetu otvorit će mu se i nazabijat će se golova!COYG!

  • 02.09.2014.

    Mislim da će se ponovit situacija Sturridge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare