To je to što me zanima!

Izbornik Kosova: 'Žao mi je što neće igrati ni Modrić ni Rakitić'

Žao mi je što neće igrati Modrić i Rakitić jer to je ono što navijači žele vidjeti na terenu, bez obzira na njihovu kvalitetu koja bi nam stvorila problema, rekao je Albert Bunjaki
Vidi originalni članak

Kosovo će u četvrtak u Skadru dočekati Hrvatsku od 20 i 45, a njihov izbornik Albert Bunjaki zadovoljan je prijemom u Albaniji.

- Iznimno smo toplo primjeni u Skadru, osjećamo se kao doma, nadam se da ćemo opravdati očekivanja - rekao je Bunjaki pa dodao:

- Ako 100% neće biti dovoljno, dat ćemo 120%. Ne pobjeđuje uvijek favorit, nadamo se da će tako biti i sutra. Želimo pokazati koliko vrijedimo, optimisti smo."

Čačić: O ostavci ću razmišljati poslije Kosova

 

Hrvatska?

- Hrvatska je oslabljena, ali kad u momčadi imate igrače Reala, Juventusa i takvih klubovi, onda je jasno da zaslužujete golemi respekt. Radujemo se ovoj utakmici, protiv renomiranog protivnika. Motiv je golem da odigramo još bolje nego u Finskoj.

- Žao mi je što neće igrati Modrić i Rakitić jer to je ono što navijači žele vidjeti na terenu, bez obzira na njihovu kvalitetu koja bi nam stvorila probleme.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Zmar116 06.10.2016.

    Kosovo trese euforija,a Hrvatsku ravnodušnost...Da se igra u Prištini nebih stavio ruku u vatru za pobjedu Hrvatske,ovako ipak teško da se kosovari mogu ićemu nadati...Jedino ako bi se igralo oštro,na granici prekida,onda bi možda i imali neke šanse...Mada čisto sumnjam da bi im sudac to dopustio....Na kraju bude jedna jako dosadna utakmica sa već unaprijed predvidljiv ishodom...Kosovare že drmati trema,a Hrvatska će igrati taman da pobjedi....

  • Eva Mendes 06.10.2016.

    Tko je za to da Hrvatska konačno dobije kvalitetnog izbornika?

  • jiu_jitsu 05.10.2016.

    Dalmati, Arbanasi, Histri.....svi smo mi braća Ilirska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare