To je to što me zanima!

Zbog manjka 'kauboja' zaigrao i Balić, izbornik pozvao Ravnića i Musu za utakmicu protiv Srbije

Novo službeno PCR testiranje potvrdilo je da su Leon Šušnja i Lovro Mihić pozitivni na korona virus, a u pomoć stiže dvojac iz PPD Zagreba. Raspoloženje među rukometašima je odlično, a 'trenirao' je i Ivano Balić
Vidi originalni članak

Čekanja više nema, iz Zagreba su put Szegeda krenuli Željko Musa (36) i Valentino Ravnić (26) koji su dobili negativan test u Hrvatskoj, a to isto moraju ponoviti i u Mađarskoj kako bi mogli pomoći 'kaubojima' u važnom susretu skupine protiv Srbije koji bi praktički odlučuje putnika u drugi dio natjecanja.

OPET KORONA Horvat mora mijenjati: Šušnja pozitivan, Mihić ima simptome!

Podsjetimo, hrvatski su rukometaši obavili dva testiranja, a Leon Šušnja bio je pozitivan na oba, dok je Lovro Mihić osjetio simptome nakon negativnog testa, ali je drugi test stigao označen kao pozitivan. Kako je David Mandić dobio zabranu igranja nakon plavog kartona protiv Francuza, među 'kauboje' stiže i Marin Jelinić iz našićkog Nexea.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako ćemo imati zamjenu na crti te na oba krila, a pitanje je što će još biti s Marinom MarićemLukom Cindrićem Domagojem Duvnjakom koji su još uvijek 'na ničijoj zemlji' što se tiče nastupa na Europskom prvenstvu. Njihova bi pomoć svakako pomogla mladićima koji su protiv Francuske pokazali da bez obzira na sve okolnosti 'idu na glavu'. Odlično je raspoloženje i u stručnom stožeru te je u nedostatku igrača na treningu marker navukao i veliki Ivano Balić.

Utakmica protiv Srbije na rasporedu je u subotu, 15. siječnja, s početkom u 20 sati i 30 minuta u mađarskom Szegedu, a dvorana je rasprodana već tjednima unaprijed jer se spomenuti grad nalazi na granici sa Srbijom. Očekuje se i mnoštvo hrvatskih navijača.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • DENIS.NAD 15.01.2022.

    E tako da... jos Duvnjak Karacic i Strlek.. bi onda možemo sa svakim igrati. Ovo protiv Francuza je bilo tužno i jalovo... tako loši nismo bili već 20 godina. Gadno bilo za gledati.

  • Tvrtko Troskot 15.01.2022.

    Rukomet je najdosadniji sport.

  • boii 14.01.2022.

    Nakon ovakvih odluka koji su posljedice lopovluka iz saveza od ljudi koji su unistili hrvatski rukometet nista drugo nismo ni zaslužili nego da nas sudci kradu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare