To je to što me zanima!

Izbornik 'oranja': 'Furija' je najbolja repka na svijetu

Španjolci su u impresivnoj formi posljednje dvije g. Uživam u njihovoj igri i radujem im se u finalu. Bit će izazov probati ih svladati, kaže Van Marwijk
Vidi originalni članak

Nakon što je Španjolska u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva svladala Njemačku (1-0) mnogi se stručnjaci natječu u pohvalama na račun igre europskog prvaka. Svoju impresioniranost izvedbom "furije" nije skrivao ni Bert van Marwijk, izbornik Nizozemske koja još jedina može zaustaviti Španjolsku na putu do naslova svjetskog prvaka.
- Španjolska je najbolja reprezentacija svijeta u ovom trenutku - jasno je poručio Van Marwijk uoči finalne utakmice koja je na rasporedu u nedjelju u 20.30 sati na Soccer Cityju u Johannesburgu.
- Španjolci su u impresivnoj formi posljednje dvije godine. Uživam u njihovoj igri i radujem se susretu s njima u finalu. Bit će pravi izazov pokušati ih pobijediti, no ne bojimo se - dodao je strateg "oranja".Osvrnuo se Van Marwijk i na igru svoga napadača Robina van Persieja koji u šest dosadašnjih utakmica na SP-u nije zabio nijedan gol.
- Uvjeren sam da će Robin podići svoju igru u utakmici protiv Španjolske. U reprezentaciji nije često zabijao, ali je iznimno bitan za momčad. Žrtvuje se za ekipu i to je sjajno.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • odbojkašica4ever 08.07.2010.

    Španjolskaa!!!

  • skovran 08.07.2010.

    Eh, ovaj skida gaće prije nego španjolci hlaće!! Loš potez... :S

  • Kurcoslav 08.07.2010.

    \"najbolja? po cemu? po igri sigurno ne. a kamoli po broju postignutih pogodaka na sp\" njanjanja i kaj onda. Jesu u finalu il nisu? Nego kaj bu oni turci, poljaci i mulati ko zna kakvi u finalu? Nek si sad igraju za treće mjesto kad su se ukakali ko kakve p...

Komentiraj...
Vidi sve komentare