To je to što me zanima!

Izbornik oštro o Vidi: Ovo je zadnje što smo mu oprostili!

On mora znati da kada igra za Dinamo, da predstavlja Hrvatsku. Njegov sramotan postupak obišao je cijeli svijet, komenirao je Vidin incident hrvatski izbornik Štimac
Vidi originalni članak

Hrvatski izbornik Igor Štimac na predstavljanju popisa igrača za dvije predstojeće utakmice kvalifikacija osvrnuo se i na incident koji je izazvao Dinamov branič Domagoj Vida. Podsjećamo, Vida je na putu prema Vrsaru u službenom autobusu pred svima otvorio pivo. Ante Čačić je poludio te ga izbacio iz autobusa.

Dinamo je Vidu kaznio sa 100.000 eura. Ta je vijest obišla svijet, a engleski Independent napisao je kako se radi vjerojatno o najglupljem nogometašu na svijetu.

- Kod nas Vida nema problema s disciplinom, što ne znači da ne osuđujemo njegov čin. Morat će prihvatiti sankcije, mi mu to savjetujemo. Isto tak, savjetujemo mu da se što prije ispriča te prihvati sankcije - rekao je Igor Štimac, koji je, bez obzira na Vidin incident, pozvao "modrog" braniča.

- On mora znati da kada igra za Dinamo, da predstavlja Hrvatsku. Njegov sramotan postupak obišao je cijeli svijet. Ponavljanje takvih stvari može biti pogubno. Ovo mu je sigurno zadnja od takvih "akcija", budite uvjereni u to kao i zadnje što smo mu oprostili - dodao je hrvatski izbornik. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Firefox_1 28.09.2012.

    Tako se svojevremeno prozivalo Manđžukića, gdje su sad ti silni kritičari?? Vida je odličan igrač s obzirom na godine jedan od najboljih defanzivaca uopće. Čovjek u svom poslu gotovo nikada ne griješi. Kao i obično postat ćemo svjesni njegovih vrlina i kvaliteta kad bude branio boje nekog drugog kluba.....

  • zkovac89 28.09.2012.

    pa da izbaci i vidu pa stavi ibanjeza

  • darko20 28.09.2012.

    "oprostili"

Komentiraj...
Vidi sve komentare