To je to što me zanima!

Izbornik Prpić: Ljubičić će nam pomoći i navijanjem

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Goran Prpić vjeruje da ćemo Čehe lakše dobiti na zemlji. Polufinalni susret sa Čehima igrat ćemo u Poreču
Vidi originalni članak

Zadovoljan sam što je Poreč i treći put domaćin našoj reprezentaciji. Atmosfera je protiv Amerikanaca zaista bila sjajna i svi smo bili oduševljeni. Vjerujem da će takva biti i protiv Češke u rujnu, rekao je Goran Prpić, izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije. Sjeverna je tribina njegova “baza” na središnjem terenu Stella Marisa, drugi, treći red skroz lijevo. I tako svaki dan. Dok je igrao Ivan Ljubičić, nije treptao...
- Neupitno je koliko će nam nedostajati. Spoj je to iskustva igranja za reprezentaciju i neosporne kvalitete. Ali će savjetima i navijanjem isto tako pomoći - kazao je nekada 16. tenisač svijeta. Kao i protiv Amerikanaca naša će reprezentacija igrati na zemljanoj podlozi.
- Česi su slabiji od nas na toj podlozi. Karlović je u fenomenalnu meču pobijedio Blakea u pet setova u Poreču na toj podlozi, a pamtim i sjajno izdanje Čilića u Roland Garrosu kad je glatko pobijedio Štepaneka - rekao je 45-godišnji Zagrepčanin, prvi pobjednik umaškog turnira.

DEFINITIVNO SE IGRA U POREČU
Polufinale Davis Cupa hrvatski će tenisači igrati protiv Češke u Poreču od 18. do 20. rujna 2009. godine.

PRVI POBJEDNIK TURNIRA U UMAGU
Sve je tada bilo skromnije, daleko od sadašnjega ekskluzivnog statusa turnira. Pobjedu nad Ivaniševićem u Umagu sigurno neću nikada zaboraviti i imat će posebno mjesto, prisjetio se Prpa pobjede iz 1990. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare