To je to što me zanima!

Izbornik Srbije: Izvrijeđao sam Dražena jer mi se unio u lice...

Cibona i Partizan odigrali su vatreni košarkaški derbi u vrijeme bivše Jugoslavije, a sukobili su se lideri dviju momčadi, Petrović i Đorđević. Današnji izbornik Srbije nakon toga više nije pozvan u reprezentaciju
Vidi originalni članak

Izbornik srpske košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević proslavio je u ponedjeljak 52. rođendan i tim se povodom prisjetio sukoba s legendarnim hrvatskim košarkašem Draženom Petrovićem tijekom utakmice Cibone i Partizana.

- Nisu oni mene tukli, ja sam probao njih tući. Ne znam jesam li uspio ili ne. Izgubili smo taj meč poslije dva produžetka, a Dražen je ispao u jednom od njih zbog pet osobnih pogrešaka - rekao je Đorđević za Kurir pa nastavio:

- Poslije utakmice unio mi se u lice: "A ti, mali, zapamtit ćeš kad ćeš igrati u reprezentaciji! Nikad više!". Okrenuo se i otišao, a ja sam krenuo za njim, psovao ga, vrijeđao, držali su me svi.

I doista, tri godine mlađi Đorđević nakon toga više nije dobivao pozive u reprezentaciju Jugoslavije.

- Je li to zbog toga ili nečeg drugog, ne znam, ali to se dogodilo. Nije bila ugodna situacija iako smo imali odličan odnos. Je li to zbog hrabrosti nas klinaca, koji smo se usudili napasti moćnu Cibonu u to vrijeme, njega na toj poziciji, njegova brata koji je isto bio u reprezentaciji, nemam pojma. Ali to je istina - zaključio je Đorđević.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • rođo101 27.08.2019.

    A sta sam rekao,za sta sluzi ovo.

  • Prstupak 26.08.2019.

    Ovaj seljo se hvali kako se "tukao" sa Cibonom. Drugo nije ni mogao protiv Dražena osim tući se sa njime. Košarkaški je za njega bio klasa niže.

  • Idemo prema boljem 26.08.2019.

    Mediji a ne političari nam vade krv pričama o Srbima i Hrvatima. Tko ih ..... i medije i Srbe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare