To je to što me zanima!

Lijepa studentica osvojila srce Dinamovog napadača Petkovića

Napadač Dinama Bruno Petković u vezi je s 19-godišnjom studenticom međunarodnog poslovanja na privatnom sveučilištu Rochester Institute of Technology, Teom Slavicom koja izgleda poput svjetske manekenke
Vidi originalni članak

Bruno Petković proživljava najljepše dane svoje karijere. Ove sezone nas je oduševljavao sjajnim potezima, škaricama, a u četvrtak se istaknuo fantastičnom asistencijom petom u velikoj pobjedi Dinama nad Viktorijom Plzen.

Stasitog je napadača na terenu teško ne zamijetiti, ali ako ga sretnete u gradu u šetnji s njegovom djevojkom, Bruno će sigurno pasti u drugi plan.

Do sada je svoj ljubavni život držao podalje od javnosti, ali je posljednjom objavom na Instagramu otkrio tko je osvojio njegovo srce.

Riječ je o 19-godišnjoj Tei Slavici, studentici međunarodnog poslovanja na privatnom sveučilištu Rochester Institute of Technology. Lijepa Tea je puno aktivnija na društvenim mrežama od svog dečka, a pozornost plijeni atraktivnim izgledom.

Izgleda kao da je sišla s modne piste, poput pravog svjetskog top-modela.

 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • 24.03.2019.

    Iz vedra neba ste počeli objavljivati članke o nekoj anonimnoj djevojci za koju nitko nikada nije čuo. Preočito je to da ste to počeli raditi mjesec dana prije nego su započele pripreme za Miss Universe Hrvatske gdje se ona također natječe, a preočito je i to da sama sebe promovira i plaća ove članke. Prije svega, cura ima filere u ustima koji se vide iz aviona i sva je umjetna, a i nebi me čudilo da će postati missica ili jedna od pratilja. Ovo nije zlobni komentar, niti nikakva ljubomora nego samo primjećujem da se kod nas sve namješta. Od natjecanja za missice pa do članaka i uveličavanja nekih anonimnih osoba samo jer su u vezi sa nekim iz javnoga života. Toliko ima lijepih i zgodnih cura koje nisu cure nikakvih nogometaša, a sigurno ih i Vi susrećete po ulici, pa se ne piše o njima. Po čemu je ova cura predivna ? Obična prosječna ženska koja je povećala usta, stavila umjetne trepavice i ponavljam cura je nogometaša. Ako su to vrijednosti u današnjem životu, onda nitko nije normalan. Baš čekamo Miss Universe pa da vidimo hoće li biti ovako kako je napisano u ovome komentaru, a vjerovatno hoće. Među obične cure, ubace preko veze ovako neku umjetno nadograđenu i već je missica, a ostalim se curama nabijaju komplekse.. prejadno

  • 13.03.2019.

    Lijepa djevojka

  • Zloćo Mlađi 24.02.2019.

    Bježi od ove gdje god znaš.... prijateljski savjet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare