To je to što me zanima!

Nestala za 43 minute: Suarez Navarro razbila Anu Konjuh...

Bio je to jedan od onih dana u kojem našoj igračici ništa nije polazilo za rukom, dok je Suarez Navarro pogađalasve što je poželjela. Konjuh se mučila sa svojim udarcima, napravila je 18 neprisiljenih pogrešaka
Vidi originalni članak

Mlada hrvatska tenisačica Ana Konjuh neće po dobrom pamtiti svoj povratak tenisu nakon treće operacije lakta. U prvom kolu Roland Garrosa nije ju pomazio ždrijeb, igrala je protiv 22. nositeljice Carle Suarez Navarro i osvojila tek jedan gem. Za samo 43 minute bilo je 6-0 i 6-1 za Španjolku.

Bio je to jedan od onih dana u kojem našoj igračici ništa nije polazilo za rukom, dok je Suarez Navarro pogađala uglavnom sve što je poželjela. Konjuh se mučila sa svojim udarcima, napravila je 18 neprisiljenih pogrešaka, a zabila samo 6 winnera.

Dubrovkinja je pauzirala od rujna prošle godine i US Opena, vratila se ove godine u Brisbaneu da bi odigrala samo dva meča i ponovo završila na operaciji. U potragu za formom i boljim rezultatima krenut će na njezinoj omiljenoj, travnatoj podlozi.

U ponedjeljak na terene u Parizu izlaze i Borna Ćorić protiv Phillipa Kohlschreibera te Donna Vekić protiv Katerine Bondarenko. Njihovi mečevi na rasporedu u popodnevnim satima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • hbcro7 28.05.2018.

    Neznam zašto se uopće vratila ako je nespremna. Šteta za Anu svaki put kad je krene operacija

  • silaaa 28.05.2018.

    Ne znam sta ste drugo i očekivali, bila je na operaciji,nije igrala skoro 5 mjeseci, pa mi trenirala, sasvim ocekivano. Vratit ce se stara ana kroz 2mjeseca

  • Robinh000 28.05.2018.

    A ipak se tek vratila...tak je i Goffin zavrsio u Americi u 3. mj. nakon kraceg prekida od Ane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare