To je to što me zanima!

Zato je bilo toliko Katalonaca u Madridu: Real 'čisti' švercere...

Zahvaljujući novoj intervenciji u koordinaciji i suradnji s policijom oduzeto je 635 godišnjih ulaznica zbog njihovog nedopuštenog korištenja, objavio je Real, a navijači najavljuju tužbe
Vidi originalni članak

Europski nogometni prvak Real Madrid nastavio je oduzimati godišnje ulaznice navijačima koji su ih preprodavali za utakmicu s Barcelonom, pa je nakon suradnje s policijom njihov broj narastao na 635.

“Zahvaljujući novoj intervenciji u koordinaciji i suradnji s policijom oduzeto je 635 godišnjih ulaznica zbog njihovog nedopuštenog korištenja”, navedeno je u petak u priopćenju Reala u kojem klub najavljuje nastavak borbe protiv nezakonite prakse.

U utorak je Real izvijestio kako je oduzeo 357 godišnjih ulaznica, te da je istraga otvorena protiv 1450 ljudi. Akcija je javno objavljena nakon poraza u derbiju s Barcelonom u nedjelju kada je primjećen veliki broj Barceloninih navijača na mjestima prodanima domaćoj publici uoči početka sezone.

Vlasnici godišnjih ulaznica preprodavali su ih ispred stadiona i preko interneta i to po 'paprenim' cijenama. Navijači kojima su oduzete ulaznice udružili su se u udrugu, angažirali odvjetnički ured i najavili pravni postupak protiv Reala.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • medenii 29.04.2017.

    zasto ne bi prodavali? ja sam kupio godisnju kartu sto znaci da imam pravo na svaku domacu tekmu i ako mi treba love naravno da cu tu kartu i prodati za neku tekmu...budite realni tko od vas to ne bi napravio??

  • sena2 29.04.2017.

    De ugasite novine majke vam!Ne sramotite se

  • Zelja98 29.04.2017.

    A zamislite da se u Maksimiru šverca s kartama. Tamo ni gratis ne idu. Da ima potrebe, švercere bi još nagradili, al mogu jedino sami sebi prodavati. Ps.Nemam niš protiv Dinama, samo malo šale:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare