To je to što me zanima!

'Izgubili smo od zemlje koja ima više vulkana nego igrača'

Island je šokirao Englesku i izbacio ju s Europskog prvenstva. Islanđani slave najveću u svojoj povijesti, a ovo su prve reakcije iz svijeta s društvenih mreža
Vidi originalni članak

Island je senzacionalno pobijedio Englesku 2-1 u svojem debitantskom nastupu na Euru i ostvario najveći uspjeh u svojoj nogometnoj povijesti. Sjajni su Islanđani... Nemaju klasnu reprezentaciju, ali srčanost i borbenost dovela ih je ovdje gdje su sada. Svaka čast, ali nadamo se da neće tako igrati i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Naime, Vatreni su u skupini s Islandom, Ukrajinom, Turskom i Finskom.

Engleski mediji 'poderali' svoje reprezentativce

Država koja ima 55 milijuna stanovnika očekuje da njihovi reprezentativci briljiraju u nogometu. No nakon što je Engleska ispala s EP-a, njihovi mediji su ih 'poderali'.

- Nacionalna sramota! Kakav pokolj, krajnji užas, bez ikakve ideje, beskičmenjački i bez imalo srca, brutalno piše The Sun.

- Hodgsonu pred otkazom nakon sramotnog poraza od malenog Islanda. Engleska dva put u tjedan dana ispala iz Europe, piše Mirror.

- Ispali: Kakva farsa, piše Metro.

-  Hodgsonova momčad ponižena u sramotnom ispadanju s Eura. Engleska je pretpjela jedan od najponižavajućih poraza u svojoj povijesti nakon što ju je porazio Island, piše The Guardian.

Internet je poludio nakon velike pobjede Islanđana, a ovo su neke od reakcija.

 

Idi na 24sata

Komentari 164

  • zera 28.06.2016.

    Nije samo srčanost i borbenost ljudi igraju nogomet.

  • 28.06.2016.

    ne znam zašto, ali baš mi drago da su izgubili :)

  • Filomena 28.06.2016.

    vulkani su nepredvidivi, i nikad ne znaš što su kadar napraviti. fenomenalno odgirano, svaka čast!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare