To je to što me zanima!

Izgubio je spor sa Dinamom, a sad će na sud i sa Bešiktašem?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Novi predsjednik Bešiktaša Ahmet Nur Cebi ne priznaje ništa što je sa Ajdinom Hasićem dogovorio njegov prethodnik Fikret Orman. Ajdinu je 18 i trenira u Istanbulu, ali ne igra
Vidi originalni članak

Bivši Dinamov mladi nogometaš Ajdin Hasić (18) vjerojatno će, nakon gubitka spora sa Zdravkom Mamićem (60) odnosno Dinamom, na sud i sa Bešiktašem u kojem trenira, ali ne igra već godinu dana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istanbulski klub promijenio je vlasnika, umjesto Fikreta Ormana na vrhu je sada Ahmet Nur Cebi kojeg ni najmanje nije briga za Ormanov dogovor s Hasićem prema kojem je turski klub za ugovor nogometašu trebao dati 3 milijuna eura.

Već se dva mjeseca pregovara, Hasić i zastupnici spustili su cijenu 1.7 milijuna, ali predsjednik koji je Bešiktaš preuzeo u listopadu prošle godine ne nudi im više od 700 tisuća eura.

Orman je sa Hasićem nešto i 'stavio na papir', ali Ahmet Nur Cebi to ne priznaje pa je jako izgledno da cijela situacija rasplet dobije na nekom istanbulskom sudu. Za to vrijeme, jedan od najvećih BiH talenata - ne igra.

LOŠ POTEZ AJDINA Prevario je Dinamo i pobjegao, već je godinu dana bez kluba...

Zdravko Mamić je tvrdio kako se svojedobno i u rudnik u Banovićima spuštao da Hasićevog oca nagovori na novi ugovor s Dinamom. No tata Hasić je od dva nova poslana mu ugovora potpisao samo onoj o raskidu stipendijskog ugovora.

Sve je završilo u rukama odvjetnika, a Arbitražni sud u Hrvatskoj odlučio je u Dinamovu korist. U međuvremenu, Mamić je preselio u BiH, a mladi Hasić u Tursku. I izgleda da ni jednom, ni drugom baš ne ide kako su zamislili.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mestar 09.01.2020.

    Kad netko kupi klub kupi sve obaveze i dugove tako da novom vlasniku je bolje da se dogovori nego ic na sud,fifu,uefu.

  • Max29Mir 09.01.2020.

    Slušaj ti tatu, zna on.

  • 09.01.2020.

    Evo nove kletve:Dabogda mislio da imaš pa nemaš

Komentiraj...
Vidi sve komentare