To je to što me zanima!

Izložba je krenula! Pogledajte galeriju Dinamovih eksponata

Kad smo najavili projekt Dinamovo proljeće, rekli smo da želimo vratiti građanski duh i identitet Dinama ovom gradu, a ova izložba je jedinstvena prilika za tako nešto, rekao je predsjednik udruge 'Dinamo to smo mi'
Vidi originalni članak

Započela je izložba Dinamovih eksponata u sklopu niza manifestacija 'Dinamovo proljeće'.

- Kad smo najavili projekt Dinamovo proljeće, rekli smo da želimo vratiti građanski duh i identitet Dinama ovom gradu, a ova izložba je jedinstvena prilika za tako nešto. Nadamo se da će je obići svaki dinamovac i da će svaki otac, stric ili brat za ruku povesti sina, nećaka, mlađeg brata i pokazati mu što je Dinamo - rekao je predsjednik Udruge “Dinamo to smo mi” Juraj Čošić koja stoji iza svih ovih manifestacija, a oko izložbe im je najviše pomogla obitelj Kranjčar, u čijoj je galeriji na Kaptolu ista i locirana.

No ništa ne bi moglo proći bez kolekcionara koji su ustupili eksponate!

- Znali smo da su Tomislav Rončević i Krešo Barić ponajveća dva kolekcionara i da imaju takvu kolekciju da bi se od toga mogao napraviti stalni postav puno većeg klupskog muzeja. Ovo je dokaz da Dinamo ima velik potencijal, ali o tome ćemo više pričati na našoj idućoj javnoj tribini pod nazivom 'Potencijali Dinama' - nadodao je Čosić.

U sklopu 'Dinamovog proljeća' održat će se i projekcija dokumentarnog filma 'Dinamovo proljeće - 20 godina poslije' u kinu Europa 18. veljače, a pet dana kasnije slijedi veliki koncert u Domu sportova na kojem će nastupiti Jura Stublić & Film, Tram 11, Kawasaki 3P i Šank.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • since28101950 09.02.2019.

    Eksponati kluba nastalog na partijskom sastanku 1945 koji je ime i povijest mjenjao tko zna koliko puta 😂😂😂

  • dugiara30 09.02.2019.

    Ja imam kcerke, jel mogu i ja njih za ruku i doc na izlozbu ili samo sinovi mogu?

  • Trknuti_pera 08.02.2019.

    Pogledajte galeriju a ono jedna slika

Komentiraj...
Vidi sve komentare