To je to što me zanima!

Iznenadili su me suci, pa dobio sam udarac u lice, a oni ništa!

Penal na meni? Da, ušao je u mene punom snagom, bilo je i udarca u lice, komentirao je nedosuđeni penal na utakmici protiv Lokomotive Rijekin Bekim Balaj
Vidi originalni članak

Bekim Balaj u Rijeku je doveden da zamijeni Andreja Kramarića. Nakon prvih nekoliko utakmica upoznao je stanje u hrvatskom nogometu, terene, stadione i - suce.

- Iznenadilo me suđenje protiv Lokomotive jer nije to bio prvi susret s njima, imali smo prije toga dva u Kupu. Nismo imali takve probleme u kup utakmici pa me ovo iznenadilo. Nogometaš sam i ne želim raspravljati o odlukama sudaca, ali nije dobar osjećaj kada si izgubio utakmicu, a osjećaš kako odluka o tome nije bila u našim rukama. Penal na meni? Da, ušao je u mene punom snagom, bilo je i udarca u lice, rekao je za Goal Balaj.

Rijekin Albanac igrao je u Poljskoj, Turskoj, Češkoj i Albaniji.

- Mogu reći da je Hrvatska dio Balkana pa je stoga sličan osjećaj i mentalitet kao i u Albaniji, ali nogometno je bitno što Rijeka dobro igra u Europi, dobra je atmosfera u ekipi i za mene je to odlično te će mi pomoći u budućnosti. Usporedba infrastrukture? Mogu reći da je nekoliko terena i stadiona u redu, ali to se također mora promijeniti i gledati u budućnosti. Iz Hrvatske dolazi puno dobrih igrača, no moraju se promijeniti tereni i stadioni, što će sigurno pomoći u razvoju nogometa - priča Balaj.

Cijeli intervju s Balajom možete pročitati na goal.comu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • POTPEC 15.03.2015.

    Dobro da je shvatio u kakvu poštenu ligu je doša.

  • hadred18 15.03.2015.

    Kmečavac

  • pacovikozec 15.03.2015.

    Rijeka ce svake sezone pokazat dinamu kako se igra u europi dok u hrvatskom nogometu to nije u stanju zna se zasto I zbog cega a ovaj mladi igrac ce to ubrzo shvatit

Komentiraj...
Vidi sve komentare