To je to što me zanima!

Iznenadio izgledom: Tek mu je 35 godina, jedva ga prepoznaju

Nasri je prošle godine objavio kraj nogometne karijere, a sada uživa u mirovini. U međuvremenu je nabacio dosta kilograma zbog čega su ga obožavatelji jedva prepoznali
Vidi originalni članak

Francuski nogometaš Samir Nasri (35) bio je jedan od talentiranijih igrača u posljednja dva desetljeća, a prošle je godine objavio kraj nogometne karijere. 

Otkako je Nasri napustio nogometne terene nabacio je dosta kilograma što su navijači i ljubitelji nogometa primijetili na humanitarnoj utakmici protiv sastava Unicefovih zvijezda.

Još tada je njegov fizički izgled privukao veliku pozornost, a posljednji put su ga kamere uhvatile na tribinama Roland Garrosa. 

Nekadašnji veznjak Manchester Cityja očito uživa u mirovini, a sudeći prema fotografijama udebljao se desetak kilograma. 

"Kako možeš biti tako debeo nakon što si cijeli život igrao nogomet?", upitao ga je jedan od fanova, dok je drugi dodao: "Ne razumijem kako je uspio, s obzirom na to da je tek nedavno otišao u mirovinu".

Prisjetimo se, Francuz je rekao kako mu je karijeru uništila suspenzija koju je 2018. zaradio zbog dopinga iako on tvrdi da se radilo o vitaminima koje je dobivao jer je bio bolestan.

- Ta odluka je bila nepoštena, nisam uzimao ništa nedozvoljeno - kazao je nekoć veliki talent koji danas radi kao analitičar u jednoj francuskoj televiziji. 

Nasri je 2010. godine izabran za igrača godine u Francuskoj, a igrao je za velike europske klubove te je odigrao 40 utakmica za nacionalnu vrstu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sljastrava 21.07.2022.

    Sve deblji i deblji😆

  • raven1 21.07.2022.

    opa gangam style

  • Filipescu K 21.07.2022.

    Oni koji prate nogomet siguran sam da su ga odmah prepoznali.Frajer je zaradio za 10 života i sad uživa u tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare