To je to što me zanima!

Iznenađujuća ispadanja drugog i trećeg favorita turnira na Kutiji

Nakon četiri uzbudljive četvrtfinalne seniorske utakmice i ispadanja nekih momčadi koje su slovile za glavne pretendente za osvajanje. Polufinala su na rasporedu u četvrtak, 28. prosinca
Vidi originalni članak

Štefanje je uvijek posebno u svijetu hrvatskog malog nogometa kad na scenu stupau četvrtfinala glavnog turnira Kutije šibica. U Domu sportova smo na 52. izdanju kultnog turnira vidjeli nekoliko iznenađenja, a Sea Wolf je slavio protiv Big Banga s 3-0 i tako poslao Leku i ekipu kući.

PP Domograd je kao autsajder ušao u okršaj protiv Poliklinike Milojević koju su činili igrači Futsal Dinama, a nakon 1-1 na poluvremenu, uspjeli su 'autsajderi' iznenaditi s čak četiri gola u mreži Ivana Pavlića i izbaciti 'modre'. 

Nakon što su ispali treći nositelji, ispali su i drugi - Kerschoffset Kamgrad. Oni su nakon raspucavanja sedmeraca (4-3) ispali od Feroterm-Čamber gradnje za koju igraju malonogometna braća - Ivan i Ante Matan.

U sudaru posljednja dva osvajača Kutije igrali su Biberon Koestlin i Krešimir Keta Bandić. Bivši sidrun Kete Josip Božinović zabio je svojima za 2-0 u drugom dijelu, a na kraju su Biberonci pobijedili 2-1. Polufinala su na rasporedu u četvrtak, 28. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • azjee 28.12.2023.

    "futsal dinamo" to im i prevelik domet na kutiji sibica

  • 1/6 u ❤ 28.12.2023.

    Baš dobro kaj su ispali glavonjini i Đuvlatovi plaćenici....Ipak nije sve u lovi, jel tak Niksa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare