To je to što me zanima!

Iznervirani I. Dodig sucu: Što hoćeš, da se po*erem ovdje?

Steiner nije promijenio odluku, a hrvatski tenisač se nije mogao pomiriti s činjenicom da je izgubio poen te je pozvao supervizora Gerryja Armstronga. No bez uspjeha, Thiem je osvojio poen i poveo 2-0
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Ivan Dodig izgubio je u četvrtfinalu ATP-a u Münchenu od Dominica Thiema nakon duge bitke 6-4, 4-6, 6-3. Međutim, dijalog između Dodiga i glavnog suca Damiana Steinera stavio je meč u drugi plan.

Thiem je krenuo po prvi break, kod vodstva 1-0 i 30-30 na Dodigovu servisu, Thiem je promašio retern, a nakon toga je pozvao suca da provjeri trag drugog servisa. U međuvremenu je prošlo desetak sekundi, a Dodig je smatrao kako se poen ne može ponavljati. No sudac je dosudio aut.

- Ne možeš to raditi, ne možeš. Poen je gotov, nije me briga je li bio aut. Poen je moj - rekao je Dodig sucu.

Steiner nije promijenio odluku, a hrvatski tenisač se nije mogao pomiriti s činjenicom da je izgubio poen te je pozvao supervizora Gerryja Armstronga. No bez uspjeha, Thiem je osvojio poen i poveo 2-0.

- Sram te bilo - rekao je Dodig sucu i iz protesta sjeo na klupu zatraživši pauzu za WC. Trebao se odigrati još jedan gem, a sudac ga nije pustio.

- Želiš da se po*erem ovdje? - pitao je Dodig na što mu je sudac odgovorio:

- Ne želim da se po*ereš ovdje, ali moramo nastaviti s igrom. Možeš ići prije svojeg servisa.

Steiner je zatim ponovo pozvao supervizora.

- Gerry, on želi na WC, a mora se igrati još jedan gem - požalio se Steiner.

Armstrong se vratio i, doslovce, izmislio izvanrednu pauzu za WC. Inače, takva stvar u ATP-jevim pravilima ne postoji. Nakon što je obavio veliku nuždu, Dodig je izjednačio na 3-3 u gemovima, ali na kraju izgubio.

Video događaja možete pogledati na 8.20 na video snimci.

 

Konjuh izgubila od Sasnovič

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh izgubila je u kvalifikacijama za WTA u Madridu od bjeloruske predstavnikce Aleksandre Sasnovič. Bjeloruskinja je bila bolja 2-0 u setovima rezultatom 6-4, 6-3, a za glavni ždrijeb će igrati protiv Elene Vesnine.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mesuney 29.04.2016.

    đoković ima puno gora ponašanja i sada tu nesto po dodigu pljujete

  • jozo biber 29.04.2016.

    a jel mu goran i. trener ?

  • nokia002 29.04.2016.

    Sramotna izjava,sram ga bilo! :DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare