To je to što me zanima!

Izraelci se pobunili: 'Argentina mora biti izbačena sa SP-a!'

Odluka o otkazivanju prijateljske utakmice između Izraela i Argentine izazvala je veliko nezadovoljstvo domaćina koji je podnio tužbu zbog rasne diskriminacije
Vidi originalni članak

Odluka da se otkaže prijateljska utakmica između Izraela Argentine, koja je na rasporedu trebala biti igrana u subotu u Jeruzalemu, izazvala je velik bijes kod domaćina koji su pokrenuli inicijativu da se gaučosi izbace sa Svjetskog prvenstva!

Za sve su 'krivi' Palestinci koji su najavili velike prosvjede i paljenje dresova Lea Messija ako Argentinci odigraju prijateljsku utakmicu, tvrdeći kako je riječ o političkom instrumentu Izraelaca.

INTERVJU ZA OLE Dalić: Netko će morati odigrati turnir života, kao Šuker 1998.

A kada su krenule ozbiljnije prijetnje, iz argentinskog Saveza donijeli su odluku kako od posljednjeg ispita pred Svjetsko prvenstvo ipak neće biti ništa te je susret otkazan.

No, ta je odluka pokrenula lavinu nezadovoljstva razočaranih Izraelaca, a poglavito TV kompanije koja je skupo platila pravo prijenosa utakmice.

Upravo iz tog razloga, TV kuća pokrenula je inicijativu za izbacivanje gaučosa s Mundijala, na kojem su u skupini D s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom, te je Fifi upućena službena tužba zbog religijske diskriminacije.

ZA SVIBANJ Hrvatska na ljestvici Fife pala je za dva mjesta, sad smo 20.

Naravno, nerealno je očekivati kako će ista uroditi plodom, međutim, lako je moguće da će ovakav uvod u Svjetsko prvenstvo utjecati na mir u reprezentaciji i pokvariti planove posljednjih priprema.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • peso 07.06.2018.

    treba ih izbaciti tak da mi budemo prvi u skupini

  • 07.06.2018.

    ništa od toga

  • The_Man 07.06.2018.

    njih nitko ne voli osim sebe samih... svatko od nas se divi nekoj drugoj naciji poput njemaca ali još nisam naišao na netkog tko se divi izraelu a da nije židov...

Komentiraj...
Vidi sve komentare