To je to što me zanima!

Izvadio penis i dobio kaznu od 50 eura i 10 utakmica

Igrač njemačkog niželigaša scenu je izveo na slikanju. Klub je zbog Özhanova nestašluka morao organizirati novo skupno slikanje
Vidi originalni članak

Ovim se putem želim iskreno ispričati suigračima, svim ljudima u klubu i široj javnosti te objaviti da prihvaćam najstrožu kaznu zbog moga sramotnog ponašanja tijekom slikanja momčadske fotografije za novu sezonu, stoji u pisanoj izjavi 23-godišnjeg nogometaša njemačkog niželigaša VfvB Ruhrorta, Sezgina Özhana.
Trebala je to biti samo šala, no Özhanovo pokazivanje penisa tijekom slikanja momčadske fotografije pretvorilo se u vijest svjetskih razmjera. Iako je mali klub iz blizine Duisburga učinio planetarno poznatim, mladoga turskog nogometaša strogo su kaznili zbog gruboga nesportskog ponašanja.
Regionalni nogometni savez Niederrheina kaznio ga je s deset utakmica neigranja, a klub mu je zaračunao troškove disciplinskog postupka u visini od 50 eura i financijski ga dodatno kaznio nepoznatim iznosom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mirni1 20.09.2008.

    ma on je beba za drpića........... on je pokazal bulju

  • unfeigned 20.09.2008.

    omg... koja glupost... kao zacrne mu oci da se ne konta ko je, a onda na ovim drugim slikama ladno se sve vidi ko je i šta je :D haha

  • marnisk91 19.09.2008.

    Koji car!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare