To je to što me zanima!

Izvanredna pressica u Hajduku: Hoće li otići (samo) Oreščanin?

U Hajduku nisu vruće glave htjeli podnositi ostavke ni davati otkaze, nego su prespavali noć, a tko odlazi iz kluba i odlazi li tko uopće doznat ćemo na konferenciji za novinare u 18 sati na Poljudu
Vidi originalni članak

Nikakve službene informacije oko odlazaka nakon katastrofalnog ispadanja iz Europe na najnižoj prepreci prvi put povijesti kluba jutro poslije Hajdukova debakla nije bilo.

Novinarima je tek iza podneva stigao poziv na izvanrednu konferenciju u 18 sati u Novinarskom salonu na Poljudu na kojoj će biti nazočni čelnici kluba.

Dakle, tko će točno biti na pressici, nije poznato. Izgledno je kako bi Hajduk mogao javnosti obznaniti raskid ugovora s trenerom Sinišom Oreščaninom, a postoji mogućnost da još netko od čelnika stavi svoj mandat na raspolaganje, no nije za očekivati da se na Poljudu dogode dublji rezovi. 

S obzirom na to kako su nas informacije iz Hajduka u posljednje vrijeme nerijetko znale iznenaditi, nije nemoguće ni da kompletno vodstvo kluba ostane na svojim pozicijama.

Pratite prijenos na našim stranicama od 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Racionalnogledajuci 19.07.2019.

    Ako budu pametni nece nitko otic,pogotovo ne Orescanin koji ima priliku sad od nule fino krenuti i uigravati ekipu za HNL da bi bili spremni odmah na pocetku stisnuti,dobiti par utakmica dok Rijeka i Osijek igraju europu,i skupiti par bodova viska u odnosu na njih,ali samo ako budu pametni.

  • svi-smo-isti 19.07.2019.

    jedva cekam, kupio sam cips, grickalice, stavio pivo da se ohladi i u 18.00 sve na sto.

  • rimtitu 19.07.2019.

    Od nekada u Bivšoj nam drzavi najomiljenijeg kluba i grada postadose u "ljepoj našoj" najomraženiji , čudo nevidjeno ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare