To je to što me zanima!

Izvrsne vijesti uoči Slovačke: Vlašić majstorijom načeo Zenit

Splićaninu je ovo šesti gol u 15 utakmica, a ima i tri asistencije te samo nastavlja s odličnim utakmicama za ruskog diva CSKA. Domagoj Vida zabio je glavom Antalyasporu
Vidi originalni članak

Nikola Vlašić zabio je pravu majstoriju u derbiju 15. kola protiv Zenita. Dočekao je u 46. minuti odličnu loptu Fedora Chalova, smirio je, izbacio dvojicu protivničkih braniča i onda matirao golmana. 

Splićaninu je ovo šesti gol u 15 utakmica, a ima i tri asistencije te samo nastavlja s odličnim utakmicama za ruskog diva CSKA. Ipak, njegova momčad je na kraju remizirala 1-1 sa Zenitom te je sada peta na tablici.

Odličnu utakmicu odigrao je i Domagoj Vida, koji je također bio strijelac. Hrvatski branič mnoštvo je bitnih golova za svoje timove zabio glavom, a tako je bilo i u ovom slučaju. Ljajić je u devetoj minuti izvodio slobodnjak s lijeve strane, ubacio odličnu loptu, a na njoj se našao Vida i matirao golmana Antalyaspora za 1-0 Bešiktaša. Dvije minute nakon njegovog gola za 2-0 je zabio Diaby, a domaćin su naposljetku smanjili razliku za konačnih 2-1 Bešiktaša.

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA':

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Exterminator 03.11.2019.

    Volio bi khm khm Lidiju Bačić !

  • Exterminator 03.11.2019.

    Nikšiju svaka čast a Vidi bi zabranio kada igra za reprezentaciju da prelazi centar kad mi napadamo i strogo bi mu zabranio da ulazi u protivnički šesnajsterac ... više štete nego koristi

  • milicioner 03.11.2019.

    a zašto mislite da su to za mene izvrsne vijesti??????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare