To je to što me zanima!

Izvršni odbor HNS-a zasjeda u utorak: 'Uobičajene aktivnosti'

HNS pod rukovodstvom predsjednika Davora Šukera nastavlja s uobičajenim i svakodnevnim aktivnostima, objavilo je krovno nogometno tijelo na web-stranicama
Vidi originalni članak

Iako su pod istragom Uskoka izvršni direktor Damir Vrbanović i dopredsjednik HNS-a Zdravko Mamić, Hrvatski nogometni savez nije se oglasio priopćenjem vezanim uz tu temu. No na njegovim stranicama objavljeno je da će se u utorak održati sjednica Izvršnog odbora.

"HNS pod rukovodstvom predsjednika Davora Šukera nastavlja s uobičajenim i svakodnevnim aktivnostima. Izvršni odbor HNS-a će tako 7. srpnja održati unaprijed dogovorenu sjednicu nakon čega će biti održana konferencija za medije", stoji u kratkom priopćenju.

Šuker se posljednjih dana nije oglasio na temu ove istrage, a u Bjelovaru, gdje je prisustvovao Izvještajnoj skupštini Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, odbio je medije. Ipak, na Skupštini je održao govor.

- Teško mi je objasniti kolegi iz nizozemskog saveza da, unatoč tome što je hrvatski nogomet priznat u svijetu, u zemlji nemamo adekvatan tretman. Nemamo potporu politike poput jedne Mađarske, da ne idem dalje. Naš nogomet političari koriste u predizborne svrhe. Neki bi kod nas željeli da se naša reprezentacija izbaci iz natjecanja, ali im to neće uspjeti - rekao je Šuker.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • piramida 05.07.2015.

    tko cemu sastavit govor , on je totalno nesposoban za HNS, poslje ovog svega treba ovo sve rastjerati od HNS do zupanijski saveza i postaviti nove ljude a ne svasta kao do sada da budu u sluzbi jednoga covjeka.

  • fuu kam ise 05.07.2015.

    Ne bi se cudio da otkazu sjednicu iz " osobnih razloga " ! Pa Suki uopce nije u stanju odrzat sastanak , sta vam je ... njemu treba netko napisat sto ce govorit , onda treba par sati da to procita , kako ce on jadan :(((

  • FASTT 04.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare