To je to što me zanima!

Savez bez komentara, Zdravko Mamić 'pobjegao' u nepoznato

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza iznijet će zaključke sa sastanka kod ministra Jovanovića koji je tražio ostavke čelnika Saveza na čelu s Markovićem
Vidi originalni članak

Izvršni odbor HNS-a koji se sastao u ponedjeljak na dnevnom redu je imao iznošenje zaključaka s nedavnog prijema kod ministra obrazovanja, prosvjete i sporta Željka Jovanovića kojemu se trebao spremiti odgovor na njegov poziv na ostavke čelnika Saveza.

U rasporedu se trebalo govoriti o aktivnostima reprezentacije, o Euru u futsalu te priča o zahtjevima prvoligaša i drugoligaša koji od HNS-a traže financijsku podršku.

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić nakon završetka sastanka tiho i neprimjetno je izjurio na stražnja vrata Kuće nogometa te se s automobilom odvezao u nepoznatom smjeru. Šef 'modrih' tako je nastavio s medijskim postom pa tako ni ovom prilikom nije htio dati izjavu.

A rječiti nisu bili ni članovi Izvršnog odbora na čelu s Antom Vučemilovićem koji su jedino uspjeli izustiti 'bez komentara'.

Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić osvrnuo se na kritike ministra Jovanovića, ali po običaju nije bio konkretan na riječima.

- Postoji određena zabrinutost za stanje u našem nogometu, ali dogovor je da se s time ne izlazi u javnost. Jasno je da se politika ne smije miješati u rad Saveza - rekao je Srebrić te ponovio da Uefa nadzire stanje u hrvatskom nogometu.

HNS će uskočiti s financijskom pomoći klubovima.

- Klubovi će od dijela zarade koji ostaje Savezu, dobiti pet postova od tog iznosa - izjavio je Srebrić.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • kety66 28.02.2012.

    Mamić pobjegao ha,ha,ha, !!! možeš misliti a nedostaje vam vidim nemate po kome pljuvati, aona komunjara Jovanović može mu napuhati J--a.

  • ministar.. 27.02.2012.

    Čuj "pobjegao"?haha..Koga se on to boji da je pobjegao?

  • 27.02.2012.

    Ode Mamic, ode i Dinamo, a upravo se to dogadja. Mislim da ce ubrzo "preuzeti" Lokomotivu, jer pola dinamovih zvjezdica je vec tamo. Uskoro ce Lokomotiva tuci Dinamo u Maksimiru, kao gost i kao domacin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare