To je to što me zanima!

Izvršni opet u svlačionici: Mamić bježao iz Slavonije

Na poluvremenu, ali i na kraju utakmice, Zdravko Mamić je ulazio u svlačionicu, a čim je bilo gotovo s bratom Zoranom je odjurio iz Vinkovaca
Vidi originalni članak

Ma, pusti me, ovo boli, viknuo je Zdravko Mamić jednom navijači koji ga je tražio dres. Dinamov izvršni dopredsjednik bijesan je nakon utakmice trčao niz stepenice vinkovačkog stadiona. Nakratko se samo obratio igračima, a u svlačionici je bio i u poluvremenu. Zdravko i Zoran odmah nakon utakmice sjeli su u auto i glavom bez obzira pobjegli iz Slavonije. Mamićima se diže kosa na glavi od igre Ivankovićeve momčadi, no na njihovu žalost, Branko Ivanković ne misli da mu je momčad u krizi. Očito smatra da je normalno kad Dinamo igra tako loše.
- Pa ne bih rekao da smo u krizi, to je jedan mali pad, koji je normalan pred kraj sezone - rekao je.
Vinkovčani su uoči gostovanja “modrih” promijenili trenera, što je “izazvalo pozitivan šok”, ali i negativan za Dinamo. Momčad Stanka Mršića šest utakmica nije zabila gol, zadnji su postigli u rujnu protiv Zadra. Od tada do Pavličićeva gola prošle su 663 minute. No kad ti ne ide, Dinamo dobro dođe, jer zagrebačka obrana je propusna i prima golove i od trećeligaša.
Dinamo je u Vinkovcima odigrao još jednu lošu utakmicu ove sezone, a Ivanković je opet to sve vidio na sebi svojstven način.
- Loše smo ušli u utakmicu i to nam se prečesto događa. Mi zapravo počinjemo sa 0-1. No u drugom poluvremenu bili smo bolji - završio je Ivanković.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mirni1 17.11.2008.

    Ma tek sad je braći proradilo. Uvidjeli su da s ovim igračkim kadrom nisu u stanju posložiti momčad, a naravno ni trener koji ih je do sad pokorno slušao. I sad kad se čeka utakmica sa Spartakom voda im je došla do grla! Traže novog trenera!

  • vizijaslobode1941 16.11.2008.

    KAD VAŠ BROD TONE TONE

  • nogometas05 16.11.2008.

    Sjedio sam odmah ispod Mamica i bio je jako,jako ljutit..u poluvremenu je izisao iz loze a kad se vratio jako je utuceno djelovao,jako zabrinuto..razumijem ga,igrali su koma lose a Ivankovic je opet imao milijun taktickih gresaka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare