To je to što me zanima!

Izvučemo li njih, dolazi jedna od najljepših žena nogometaša

Napadač Sjeverne Irske najprije je bio u braku s Miss Škotske, a nakon kraha braka oženio je mlađi fotomodel, manekenku i svoju veliku podršku gdje god igra - prekrasnu Vanessu
Vidi originalni članak

Da je Kyle Lafferty (30) nogometaš kakav je zavodnik, sutra bismo se oko 14 sati molili samo da nas ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ne spoji sa Sjevernom Irskom. Ovako, u društvu s Republikom Irskom, Švedskom i Grčkom, susreti s Laffertyjem i društvom i ne zvuče tako nepoželjno. Pogotovo ako pogledamo lik i djelo Kyleove supruge Vanesse (24).

A kako ga prekrasna manekenka prati na svakom koraku i uživa u njegovim utakmicama gdje god on igrao, izvučemo li Sjevernu Irsku imat ćemo razloga za slavlje. Bilo da se igra u Zagrebu, Splitu, Osijeku ili Rijeci, prekrasna Vanessa bit će dobrodošla na bilo kojoj tribini.

Da Kyle ima itekako dobar ukus za žene govori i njegova bivša supruga. Naime, s Vanessom se vjenčao u svibnju prošle godine, no prije toga bio je u braku s bivšom Miss Škotske, Nicole Mimnagh, s kojom ima i šestogodišnjeg sina.

No Kyle je brzo zaboravio bivšu suprugu, oženio se, a u čast svoje nove odabranice na podlakticu je istetovirao njen lik, a njezinim fotografijama ukrasio je i kostobrane.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mario0409 17.10.2017.

    I kakve to veze ima bilo s cim?

  • zagrebbezdotepeneca 17.10.2017.

    nek nabaci barem 5kg pa se neka javi, za čačkat uši kupim štapiće, jeftiniji su...

  • umjereni pacifist 17.10.2017.

    nisam probirljiv ali ovo je prosječna cura. dapače, ispod prosjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare