To je to što me zanima!

Izvukli su remi: Optimizam splasnuo uoči kvalifikacija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Drugo poluvrijeme je bilo bolje, Bilićevi izabranici su bili razigraniji protivnik, igra solidna, ali ništa više od tog. Do primljenog gola bilo je negledljivo
Vidi originalni članak
Točno 50 minuta trebalo je Hrvatskoj da počne 'igrati' i pokaže bar dio umijeća koje zasigurno ima. Sitni Stoch je izvrtio Srnu i zabio, a Hrvatska se uozbiljila. Samo četiri minute čekao se konkretni odgovor, a nakon kornera i nabačaja Rakitića zabio je Jelavić, koji igra u velikoj formi.
Do kraja utakmice sjajnu priliku imao je neprecizni Eduardo koji je lobao istrčalog Muchu. Iz daljine je zaprijetio Vittek, a dvije vrlo dobre šanse imao je i Petrić. Drugo poluvrijeme je bilo bolje, Bilićevi izabranici su bili razigraniji protivnik, igra solidna, ali ništa više od tog. Slovaci nisu baš 'jazavci', oni su igrali na Svjetskom prvenstvu, a mi ipak ne. No, do primljenog gola bilo je to 'luk i voda'. Silno dosadna i nezanimljiva utakmica nakon koje se čovjek zapita kome ovo treba. Iz tog perioda treba samo izdvojiti očitu pogrešku suca Matejeka koji nije vidio čisti prekršaj na Oliću. Suparnički branič pokosio ga je po nogama, loptu nije gledao, a kamoli dotaknuo.
- Za ovu fazu priprema u kojoj su nogometaši, bila je to dobra provjera prije početka kvalifikacija. U prvom poluvremenu smo više kontrolirali igru, ali i bili manje opasni. U nastavku smo imali šanse, ali smo bili i ranjiviji. Igrači će se sigurno dići još 15-ak posto kroz klubove i za kvalifikacije ćemo bit spremni. Također, sudac nam nije svirao čisti penal i treba spomenuti da je Jelavić izrastao u velikog nogometaša, a tip je igrača koji nama nedostaje. Bit će naša snaga u 'kvalama' - rekao je izbornik Bilić hrvatskim medijima u Bratislavi.
Sve u svemu utakmica za zaborav, ali isto tako Hrvatska će opet biti 'najbolja na svijetu', ako na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo padnu Latvija i Grčka.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • barkley 11.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • lopovluk1990 11.08.2010.

    nek mi netko objasni bilicevo forsiranje mandukica u prvu momcad,s njim u prvom pol nismo uspjeli napravit ni polu sansu,trenutno su daleko ispred njega cetiri napadaca:olic,petric,dudu i jelavic a stastistika mu je mizerna u kockastom dresu,evo 14nastup uz jedan jedini gol....

  • pajzano 11.08.2010.

    Bilić mi je drag, ali ovakvo forsiranje antinogometa nema smisla! Tek kad su slovaci dali gol i malo se povukli te nam dali malo prostora mogli smo napraviti neku polušansu! Jako loše i negledljivo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare