To je to što me zanima!

J. Petit napada u kolumni: Dario Šimić je oportunist

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nekadašnji francuski reprezentativac Jean Petit obavlja dužnost savjetnika u Monacu, francuskom prvoligašu u kojem je kao veznjak proveo karijeru
Vidi originalni članak

Istovremeno strijelac jednog gola za "tricolore" za koje je igrao od 1977. do 1980. godine piše kolumnu za francuski sportski dnevnik L'Equipe, a u svojoj posljednjoj osvrnuo se i na hrvatskog internacionalca u redovima sastava iz Kneževine, Daria Šimića koji u klubu čeka istek ugovora (lipanj ove godine). Isto vrijedi i za Patricka Müllera.
"Ponekad treniraju s drugom momčadi, a žele ostati do kraja ugovora. Ponude za njih postoje, ali se na njih ne obaziru. To je čisti oportunizam", piše Petit u L'Equipeu, a prenosi planete-asm.fr, web-stranica posvećene zbivanjima u Monacu. Prije nekoliko dana navodno je posljednjeplasirani francuski drugoligaš, Bastia, iskazao interes za dovođenjem Šimića, no Petit u svojoj kolumni piše da hrvatski branič nema baš nikakvih interesa niti razmisliti o tom transferu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Filip_u 13.01.2010.

    a ko bi iso igrati u zadnji klub druge francuske lige

  • schweppes2 13.01.2010.

    godinama mu nije smetalo sjediti na klupi u milanu jer je grad preljep i dobijao je prelijepe novce za ništa.. zašto bi mu sada smetalo???

  • dean-gtc 13.01.2010.

    Istina mogo je negdje drugdje igrati a ne da nije ni na klupi sve zbog love!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare