To je to što me zanima!

J. R. Smith pretukao bijelca: Razbio mi je prozor pa sam mu isprašio g**icu

Procurila je snimka na kojoj on tuče neidentificiranu osobu, a snimku je objavio TMZ, ali tek nakon što ju je Smith sam objavio na svom Instagram Storyju kako bi se opravdao
Vidi originalni članak

Rasna netrpeljivost u SAD-u opet je postala glavna tema nakon ubojstva mladog Afroamerikanca Georgea Floyda. Ulice Los Angelesa preplavljene su prosvjednicima koji traže pravdu za žrtvu i kaznu za policajca koji ga je ubio, a na sve je sada u javnost dostigla još jedna kontroverzna snimka u kojoj je glavni akter košarkaš J.R. Smith.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Rokom Lenijem Ukićem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Procurila je snimka na kojoj on tuče neidentificiranu osobu, a snimku je objavio TMZ, ali tek nakon što ju je Smith sam objavio na svom Instagram Storyju kako bi objasnio što se dogodilo prije nego javnost vidi snimku i krene s optužbama pogotovo iz razloga što je osoba koju je udario - bijelac.

- Samo želim da znate, prije nego što ovo s*anje vidite drugdje. Jedan od ovih malih, bijelih se*onja nije znao gdje ide i razbio mi je staklo na kamionetu. Ovo je u stambenom području, nema nikakvih dućana. Razbio mi je prozor, pa sam ga ulovio i isprašio mu guzicu. Ovo nije zločin iz mržnje, nemam nikakvih problema ni sam kim niti itko ima problema sa mnom. Problem je u jebenom sustavu. Ovaj seronja mi je razbio staklo i isprašio sam mu guzicu - pojasnio je Smith.

U nekim dijelovima Los Angelesa je na snazi policijski sat koji počinje od 20 sati kako bi se smirili neredi izazvani okrutnim ubojstvom afroameričkog mladića. 

Inače, Smith je u NBA ligi proveo 14 sezona. Bio je suigrač LeBrona Jamesa u Clevelandu, u koji je došao 2014. Zajedno su osvojili naslov prvaka 2016. godine. No nakon LeBronova odlaska u LA Lakerse u Clevelandu je postao višak i odigrao samo 11 utakmica nakon čega su mu prekinuli ugovor, nakon čega nije niti zaigrao više. Unatoč tome, Smith nije najavio kraj karijere.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 02.06.2020.

    Rasizam!

  • Istjerivacpravde 01.06.2020.

    Kad lupaju i pale običnom smrtniku auto onda je ok i bore se protiv rasizma i nitko ih ne osuđuje, a kad polupaju košarkaškom milijunašu auto onda borba pada u vodu i on ima pravo premlatiti prosvjednika/huligana. Klasično licemjerje.

  • 01.06.2020.

    Zadnji bad boy u nba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare