Obavijesti

Sport

Komentari 5

J. R. Smith pretukao bijelca: Razbio mi je prozor pa sam mu isprašio g**icu

J. R. Smith pretukao bijelca: Razbio mi je prozor pa sam mu isprašio g**icu
1

Procurila je snimka na kojoj on tuče neidentificiranu osobu, a snimku je objavio TMZ, ali tek nakon što ju je Smith sam objavio na svom Instagram Storyju kako bi se opravdao

VIDEO

Rasna netrpeljivost u SAD-u opet je postala glavna tema nakon ubojstva mladog Afroamerikanca Georgea Floyda. Ulice Los Angelesa preplavljene su prosvjednicima koji traže pravdu za žrtvu i kaznu za policajca koji ga je ubio, a na sve je sada u javnost dostigla još jedna kontroverzna snimka u kojoj je glavni akter košarkaš J.R. Smith.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Rokom Lenijem Ukićem

Pokretanje videa...

Roko Leni Ukić i 24 pitanja 19:56

Procurila je snimka na kojoj on tuče neidentificiranu osobu, a snimku je objavio TMZ, ali tek nakon što ju je Smith sam objavio na svom Instagram Storyju kako bi objasnio što se dogodilo prije nego javnost vidi snimku i krene s optužbama pogotovo iz razloga što je osoba koju je udario - bijelac.

- Samo želim da znate, prije nego što ovo s*anje vidite drugdje. Jedan od ovih malih, bijelih se*onja nije znao gdje ide i razbio mi je staklo na kamionetu. Ovo je u stambenom području, nema nikakvih dućana. Razbio mi je prozor, pa sam ga ulovio i isprašio mu guzicu. Ovo nije zločin iz mržnje, nemam nikakvih problema ni sam kim niti itko ima problema sa mnom. Problem je u jebenom sustavu. Ovaj seronja mi je razbio staklo i isprašio sam mu guzicu - pojasnio je Smith.

WARNING: Someone broke JR Smith’s car window during a protest in LA and JR beat him up 😳 After the video, is JR’s story of the incident.

Objavljuje NBA BuzzNedjelja, 31. svibnja 2020.

U nekim dijelovima Los Angelesa je na snazi policijski sat koji počinje od 20 sati kako bi se smirili neredi izazvani okrutnim ubojstvom afroameričkog mladića. 

Inače, Smith je u NBA ligi proveo 14 sezona. Bio je suigrač LeBrona Jamesa u Clevelandu, u koji je došao 2014. Zajedno su osvojili naslov prvaka 2016. godine. No nakon LeBronova odlaska u LA Lakerse u Clevelandu je postao višak i odigrao samo 11 utakmica nakon čega su mu prekinuli ugovor, nakon čega nije niti zaigrao više. Unatoč tome, Smith nije najavio kraj karijere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba