To je to što me zanima!

J. Ramos: Očekujem sjajnu budućnost za Luku Modrića

S Lukom smo potpisali prije Eura jer smo znali da će mu cijena skočiti. Puno očekujemo od njega, rekao je menadžer Tottenhama Juande Ramos
Vidi originalni članak

Menadžer Tottenhama Juande Ramos rekao je da su ga oduševili Modrić i mladi Meksikanac Giovani dos Santos. Meksikanac je stigao iz Barcelone, gdje se nije naigrao prošle sezone, a Luka Modrić je došao s ugledom ponajboljeg hrvatskog igrača.
- Očekujem blistavu budućnost za ovaj dvojac. S Lukom smo potpisali prije Eura jer smo znali da će mu cijena skočiti. Puno očekujemo od njega - rekao je Ramos za As i dodao:
- Isto smo učinili i s mladim Giovanijam dos Santosom, koji je vrlo talentiran igrač.
U posljednje vrijeme po medijima se nagađalo da Spursi kupuju Luisa Garciju iz Espanyola. No Ramos je opovrgnuo takvu mogućnost.
- Nikad nismo htjeli kupiti Garciju. Netko je 'lansirao' dezinformaciju. Nema ništa od toga. On neće ništa potpisati - dodao je španjolski strateg na klupi Spursa.
Momčad iz sjevernog Londona stalno povezuju s kupovnjom igrača.
- Puno toga je napisano, ali većina nije istina. Mi znamo koji igrači su naše mete i što drugi kažu nije naš problem. I prije nego što sam došao na White Hart Lane, povezivali su me s 40 igrača, ali nijednog od njih nisam doveo. Puno je nagađanja u svijetu medija i nogometa - zaključio je Ramos.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Shady 17.07.2008.

    Ramos otkrio Ameriku, očekuje sjajnu budućnost Modriću i Santosu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare