To je to što me zanima!

J. Španjić: Razmislit ćemo i o angažiranju psihologa...

Velika je psihološka blokada, a u toj situaciji igrači ne mogu kontrolirati ni noge ni emocije. Možemo to ispraviti radom ili psihologom, kaže Španjić
Vidi originalni članak

Što reći?! Za nas je utakmica bila izuzetno važna. Puno važnija nego za Slaven Belupo. Usprkos tome nismo bili agresivni i borbeni. Imali smo i problema oko sastava. Andrić se ozlijedio na zagrijavanju pa sam u momčad stavio Cernata, ali znamo da on nije spreman i da ne može pružit još što se od njega očekuje, rekao je Joško Španjić.
Igrači su prema njegovu mišljenju u potpunoj psihičkoj blokadi, a u klubu razmišljaju i o angažiranju psihologa.
- Velika je psihološka blokada, a u toj situaciji igrači ne mogu kontrolirati ni noge ni emocije. To možemo ispraviti samo radom, teškim radom, a razmislit ćemo i oangažiranju stručnjaka. Doveli smo se u situaciju da ne možemo garantirati ni pobjedu protiv Intera u subotu - zaključio je trener Španjić.
Ivica Kalinić oporavlja se u splitskoj bolnici i na Poljudu se još uvijek ne priča o angažiranju novog trenera. Čeka se rasplet situacije oko Kalinića, a u slučaju potpunog oporavka moguće je da se vrati na klupu bijelih. Puno toga ovisit će i o eventualnom angažmanu Igora Štimca koji je najavio da u slučaju dolaska želi sam odlučivati o treneru i momčadi. Danas bi se trebali naći Štimac, Kerum i Svaguša i dogovoriti moguću suradnju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Bule 0000 11.08.2009.

    Černat je tu došo da bi pobro novce, a ne da bi igro. Došo je i ne može odigrat jednu cijelu utakmicu...sramota, a trči po utakmici 1,5 km. Oni kao da ne vide da je Rijeka očajna i da treba novca, ja da sam na njihovom mjestu, napravio bih sve da braća Sharbini dođu. Kakav Rodić, kakav Paraiba, kakav Černat

  • luckystrike 10.08.2009.

    Hajduk živi vječno! Recite mi koji klub igra loše kao Hajduk a iz utakmice u utakmicu ima sve više navijača! I kad gube i kad tuku uvik virni svom Hajduku!

  • mlatimudan 10.08.2009.

    messi_10 nova himna ti ne drži vodu vidit ćeš za par dana šta je korupcija(to je pomoć) i kako se velikim koracima grabi naprid,nije se dinamo tako samo jedan put izvuka kad nije bilo pomoći!

Komentiraj...
Vidi sve komentare