To je to što me zanima!

J. Terry: Dobro je da smo svi ispali iz Lige prvaka...

Nakon sedam godina Englezi u polufinalu Lige prvaka nemaju predstavnika. John Terry misli da je to sjajna vijest uoči predstojećeg SP-a u Africi
Vidi originalni članak

Posljednjih sezona engleski su klubovi dominirali Ligom prvaka, no ove godine nitko od njih neće igrati niti u polufinalu ovog elitnog natjecanja. Liverpool je ispao još tijekom skupine, Chelsea u osmini finala, a Manchester United i Arsenal u četvrtfinalu. John Terry, kapetan Chelseaja i standarni član u obrambenom redu Capellove momčadi, misli da je to sjajna vijest. Iz aspekta engleske reprezentacije.
- Vjerujem da se Fabio Capello samo nasmijao kada je vidio takvu vijest. Imat će nas duže na oku, na okupu i u pripremama za Svjetsko prvenstvo. I bit ćemo odmorniji, to je istina - rekao je Terry i nastavio:
- Liga prvaka je najveće klupsko natjecanje i naravno da je svakom igraču tužno u trenutku kada ispadne. No, kada se to već dogodilo možda je dobro da se dogodilo ove godine. Svjetsko prvenstvo je u jakom fokusu Engleske i ako budemo greške na klupskom planu ispravili u reprezentaciji bit će sjajno - bile su Terryjeve riječi uz dodatak:
- Negdje sasvim blizu termina finala Lige prvaka igramo prijateljske utakmice s Austrijom i Meksikom. Zapravo, stvarno nam je, reprezentativno gledano, odlično došlo ispadanje svih klubova.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lepicane 10.04.2010.

    kaj je ,je ...faker je ovaj put u pravu.

  • vlaka 10.04.2010.

    Španjolska i Brazil su bolji od Englenske 100%.

  • Knight Cross 10.04.2010.

    tjesi se tjesi... hahaha.. Viva Viva F.C. Bayern!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare