To je to što me zanima!

Jači od vjetra i kiše: Građani će moći "isprobati" led u Areni...

Kako je bilo najavljeno, građani će u pulskoj Areni u subotu od 21 sat moći testirati led na kojem će Medveščak odigrati dvije utakmice. Najam klizaljki je besplatan...
Vidi originalni članak

Unatoč vremenskim neprilikama koje su u posljednja 24 sata uzrokovale poteškoće s održavanjem i stvaranjem novog sloja ledene površine, klizanje za građanstvo u pulskoj Areni bit će održano kako je i ranije najavljeno, u subotu od 21:00 sat.

Klizalište u Areni se otvara u 21:15 sati, a najam klizaljki je besplatan. Grad Pula osigurao je 500 klizaljki za građane koje se preuzimaju uz predočenje osobne iskaznice.

Klizanje će trajati sve do trenutka dok to bude bilo moguće, točnije, dok ledena površina bude izdržala, odnosno dok se ne pokaže da postoji opasnost od eventualnog oštećenja ledene plohe. 

"Zbog novonastale situacije molimo građane za strpljenje i razumijevanje, a pri iznajmljivanju klizaljki i ulazu na klizalište prednost imaju roditelji s djecom", priopćili su iz Medveščaka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tiki-tiki 14.09.2012.

    bravo opet za medvjede,a građanima pule želim da svi nakon klizanja izađu zdravi i čitavi sa leda,ako neide drugačije na sve četiri :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare