To je to što me zanima!

Jadran napada titulu: Nakon Dobuda stigli Bukić i Harkov!

S Bukićem i Harkovom dobili smo vrhunske igrače na lijevoj i desnoj strani. Već ranije smo objavili dolazak centra Nikše Dobuda te imamo u idućoj sezoni ozbiljne planove u svim natjecanjima, najavio je Jadranov predsjednik Albert Pavlović.
Vidi originalni članak

Sa Zvončaca vidi se... Titula! Dobro, još ne, ali splitski Jadran učinio je ozbiljan korak prema nečemu što nije uspio nikada - postane, naime, prvak Hrvatske! Dvostruki prvak Europe, a nikad Hrvatske (četiri puta doprvak), u svoje je redove iz onih osipanih zagrebačke Mladosti doveo Luku Bukića i Konstantina Harkova, jednog sadašnjeg i jednog budućeg hrvatskog reprezentativca.

Dva, dakle, vrhunska pojačanja, uz ono ranije u Nikši Dobudu, koja su Splićane učinila glavnim konkurentima dubrovačkom Jugu u idućoj sezoni i kandidatima za ulazak/povratak u Ligu prvaka za što će morati proći kvalifikacije. Nije to, pak, ni sve što je uprava splitskog stogodišnjaka napravila po pitanju pojačanja; stižu i branič Marino Čagalj iz njemačkog Spandaua te povratnik golman Mate Anić iz francuskog Reimsa.

SNIMALI SPOT Vruće je bilo na riječkom Korzu: Vaterpolisti šetali u gaćicama

- S Bukićem i Harkovom dobili smo vrhunske igrače na lijevoj i desnoj strani. U novoj sezoni za nas će igrati i Marino Čagalj, vratio se golman Mate Anić, a već ranije smo objavili dolazak centra Nikše Dobuda te imamo u idućoj sezoni ozbiljne planove u svim natjecanjima u kojima ćemo nastupiti - najavio je Jadranov predsjednik Albert Pavlović.

Bukiću će, nakon Mladosti i Pro Recca, Jadran biti treći klub u karijeri. Na Zvončacu je nekada igrao i njegov otac Perica koji je sa Splićanima osvojio pehar prvaka Europe 1992. godine u Trstu, koji je i mlađi Bukić sada vidio i u Jadranofoj trofejnoj sali.

- Nije to utjecalo, ovo je moja odluka. Kad sam čuo da Jadran slaže ozbiljnu momčad za najveće stvari, nisam puno dvojio. Brzo sam se dogovorio s ljudima iz kluba, a trenera Milu Smodlaku odlično poznajem.

Moskovljanin Harkov, koji je zbog procesa dobivanja hrvatskog državljanstva morao ostati u hrvatskom klubu, kontinent će, za promjenu, zamijeniti Jadranom u svakom smislu.

- Nikad dosad nisam živio u gradu na moru, to sam uvijek želio. Obožavam Split, dosta sam ga već razgledao i radujem se vremenu koje je ispred mene. Radujem se i skorom nastupu za Hrvatsku, moj je sportski cilj igrati na najvećim natjecanjima za najveće rezultate.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 26.06.2021.

    @retita🦋 Majcice ovde sam

Komentiraj...
Vidi sve komentare